Lag insatsen var klart bättre än senaste matcherna, men vi höll inte hela vägen.....

Det är klart att vi måste få till vårat försvarsspel och det var just det fokus låg på den här matchen. Planen höll på så när att lyckas. Visst, Skiljebo hade mycket boll men dom hade väldigt svårt att skapa klara möjligheter. Det gjorde vi inte heller i den första halvleken så det var logiskt att det var 0-0 i paus. Vi vet att alla matcher brukar öppnar upp sig i andra, så även denna. Matchbilden var sig lik dom första 20 minuterna, men det kändes som vi kom närmare och närmare. Skiljebo började bli frustrerade och gnällde på varandra under den här perioden, vilket gjorde att vi var optimistiska inför sista 20-25 minuterna. Men så kom en situation i 72:a minuten som Simon missbedömde i straffområdet, domaren blåste straff och det var 1-0 ledning för Skiljebo. Vi flyttade givetvis upp positionerna och fick ocksåi fick ett par bra skottlägen i och utanför straffområdet, som räddades av deras försvarares ben, och vid ett tillfälle arm. Solklar straff tyckte våra spelare, men domaren vinkade avvärjande. I den 84:e minuten punkterades matchen när deras forward, i duell med Robban lyckades få till en nickskarv som ställde Adem i målet. Grabbarna försökte sista 10 minuterna och det dök faktiskt upp ett par tillfällen till som inbytte Skogis var inblandad i. Men skotten gick på målvakten från nära håll.
Hur som helst, så gör vi totalt sett en bra försvarsmässig insats. Några enstaka felbeslut som avgör. När man summerar chanserna så har vi faktiskt 3-4 riktigt bra lägen i andra plus straffsituationerna (det var ytterligare en).

Nu väntar en efterlängtad ledighet. Vi får tillfälle att rensa huvudet, hämta kraft och sedan preparera oss för att göra en bra höstsäsong!