information om progress i Värmdö Bupen

Skapa ny                           |                               Ändra                           |                               Radera                           |                               Opublicerade nyheter                                                                                                

Match tillfälle för den som vill

   

            2014-02-13 18:30 Av Kamilla Söderberg                

Vi har två lag anmälda till detta evenemang.
Det innebär att vi får plats med 26 barn.
Vi har 13 namngivna barn och har ytterligare barn som vill vara med som jag skapar en namnlista på när jag får mail från föräldrarna.
 
Jag förstår att de haft problem att få in anmälningar från lag, därför har bekräftelserna väntat på sig.
Summa sumarum så utgår vi från att vi har några matcher den 23e mars, Grejer, Lotta Ahlin och jag kommer tillsammans med de andra tränarna att träffas någon timme på söndag för att göra upp om detaljerna kring lagindelning, träning, målvaktskläder och annat praktiskt.
Såhär ser inbjudan ut.
 
Det vore roligt om ni ville delta i Värmdö HC:s Small Stars Cup den 23 mars 2014
Värmdö Hockeys Team 02 hälsar er välkommen till Small Stars cup den 23 mars på Ekvallen i Gustavsberg. Cupen riktar sig till spelare födda 2007 eller yngre. Spelform: Cupen kommer att spelas mellan 08.00 och 15.00. Varje lag spelar tre-fyra matcher och matcherna spelas i ytterzonerna med blå puck och med ”avbytarbänkar” i mittzon. Matcherna spelas 1 x 15 minuter, med spelarbyten var 90:e sekund.
Spel enligt Stockholms Ishockeyförbunds regler.
Inga resultat kommer att redovisas. Alla spelare får medaljer. Värmdö Hockey ställer upp med 3-4 lag. Det finns plats för 8-9 andra lag, vi tänker oss 1-2 lag per förening. Lagvärdar: Varje lag kommer att få en egen lagvärd som visar er till omklädningsrum och matchspel. Omklädningsrum: Varje förening kommer att förfoga över ett omklädningsrum under cupen. Mat och lotterier: Mat (grill) och fika finns att handla på plats. Spelarna får mellis i omklädningsrummen. Det kommer även att vara lotterier, puckkastning och andra aktiviteter runt cupen. Anmälningsavgift: 900 kr per lag. Inga spelaravgifter. I avgiften ingår mellis i omklädningsrummen och medaljer till alla spelare. Max 13 spelare per lag. Anmälan sker via länken nedan och det är först till kvarn som gäller: Vi har möjlighet att ta emot 8-9 lag. Anmälningslänken är öppen tom 5:e mars.
När vi tagit emot alla anmälningar så återkommer vi med en bekräftelse och mer information.
 
Värmdö Hockey Team 02
Vid frågor kontakta,
Torsten Hjelm