Den 12 mars fyller vi 130 år och det ska vi fira! Vi bjuder in till ett digitalt jubileum som kommer att hållas fredagen den 12 mars.

Året var 1891 då ett kamratgäng samlades på Djurgården i Stockholm för att plantera en ek. En späd planta sattes i jorden för att hedra den idrottsförening – Djurgårdens IF – de just hade bildat. Sedan dess har åren gått och denna ek står numera stolt och stark med en majestätisk krona som breder ut sig och sträcker sig mot himmelen.

 

Lika stolt och stark står idag vår kära förening Djurgårdens IF. Vi är inte bara Stockholms stolthet utan de facto hela Sveriges ledande idrottsförening med 456 SM-guld i 24 olika idrotter. Dessutom med en fantastisk breddverksamhet där allt vi gör vilar på en solid  gemensam värdegrund.

 

För att minnas och hedra de som planterade eken och samtidigt fira att vår förening fyller 130 år bjuder Djurgårdens IF in hela Djurgårdsfamiljen till ett digitalt jubileum, direktsänt från pokalrummet med start klockan 19.00 fredagen den 12 mars 2021. Det kommer att bjudas på nedslag i vår historia, intervjuer, gäster samt glimtar från hela vår breda verksamhet.

Varmt välkomna att fira vår kära förening: https://youtu.be/FSNS97ydXLA