Quantcast

Bollstanäs SK F92

Material

INTERSPORT I VÄSBY CENTRUM – UMBRO – BOLLSTANÄS SK

Bollstanäs SK (herrfotboll, damfotboll, handboll och basketboll) har ingått ett samarbetsavtal för 2005, 2006 och 2007 med Intersport i Väsby Centrum och Umbro. Innebandysektionen har också ett eget avtal med Umbro, men via Intersport i Stinsen.

Viktigt för materialansvariga i sektionerna och lagen!

Vi i BSK har åtagit oss, att under avtalsperioden alltid köpa Umbros produkter där sådana finns till rimligt konkurrenskraftiga priser och att dessa produkter ska inhandlas via Intersport i Väsby Centrum. När lagen och/eller spelarna själva betalar för sin utrustning har vi åtagit oss att verka för att man använder Umbros produkter via Intersport i Väsby Centrum. Eftersom Bollstanäs SK får returpengar på allt som handlas ligger det i vårt eget intresse att verkligen verka på ett bra sätt!!

När det gäller damfotbollens lag i Norrettan och herrfotbollens lag i div 3 (alt. 2) ska alla spelare och ledare vid matchtillfällena enbart ha produkter från Umbro. Det gäller matchdräkt, uppvärmningsoveraller, t-shirts etc. Enda undantaget kan gälla skor (vissa har fötter som inte passar…….), men om någon har skor av annat märke än Umbro ska logotypen tas bort alt. svärtas över.

Klubben får i gengäld en hel del fria varor från Umbro och Intersport i Väsby Centrum stödjer föreningen och sektionerna på ett mycket bra sätt.

Viktigt att ni i lagen påminner alla om, inklusive föräldrar, grannar etc..

Vi har tidigare informerat om att när man handlar på Intersport i Väsby Centrum (och det gäller allt man handlar) och säger till i kassan får Bollstanäs SK 9% i retur. Om den som handlar har ett Intersport Club kort och själv vill åtnjuta sin rabatt så får Bollstanäs SK skillnaden mellan den rabatt du får och 9%. För att det senare ska fungera på bästa sätt är det viktigt att man kopplar sitt kort till Bollstanäs SK’s kort nere i butiken. Säg till i kassan nästa gång så fixar dom det.

Mer finns att läsa på klubbens hemsidan om detta, ICA Kvantum, Toyota etc….. www.bollstanas-sk.a.se

Slutligen

För att säkerställa att vi alla inom klubben sköter denna uppgörelse på bästa sätt, är det på sin plats att påminna om att ingen sektion och inget lag får använda Bollstanäs logotype eller klubbnamn på andra kläder är Umbros. Undantag till detta kan endast göras efter beslut av HS i Bollstanäs SK. Om detta sker kommer en del av ersättningen från våra samarbetspartners att hållas inne för den eller de sektionerna.

SÄG BOLLSTANÄS SK – DET LÖNAR SIG!

Spelarna köper sina strumpor, t-shirt, kortbyxor, knickers osv. på Intersport i Väsby Centrum. Ni kan få BSK loggan, initialerna, namn och nummer tryckta mot extra kostnad på t-shirt, kortbyxor och knickers. Produkterna finns vid kassan.