Träningsmatch i sena november för att testa trupp och nyförvärv.

Vi ville möta ett starkt lag för att tydligare se brister och förbättringsområden hos trupp och provspelare. Därav att vi mötte Håbo FF som i år kvalade upp mot trean men hamnade bakom Österåker i kvalgruppen.

Nu blev det inte riktigt som vi tänkt oss. Vi var beredda på att få försvara oss en hel del då Håbo kom med ordinarie trupp + 2 provspelare. Istället var det BSK som var det bollförande laget första 30. Jag och Tommy (Götelid) var positivt överraskade över lagets och testspelarnas nivå. Vi gör 4 byten efter halvtimmen spelad och då blir det lite oreda i organisationen på plan. Under den oredan kan Håbo göra 1-0. Nu var det inte resultat vi var ute efter utan svar på en del frågor.

Efter halvtidsvilan har Håbo ett visst spelövertag men vi tar oss in i matchen på ett bra sätt och får justera positioner på ett par testspelare. I ett effektivt och rakt anfall görs Milad ner i straffområdet och Patsouras placerar säkert in kvitteringen. Vi forcerar en del på slutet och lyckas med högre press återerövra boll högt i planen flera gånger. Lite surt (alltid skönt att ta poäng) att Håbo får göra 2-1 i slutminuten. Ett mycket bra avslut som Maik styr i stolpen och ut och där Håbo tyvärr tillåts vara först på returen.

Ändå relativt nöjda tränare och spelare efter matchen. Dennis Borrego kör 90 minuter, har kul och kommer köra 2015. Så även hans kusin Jonathan(född 95) som också gjorde en mycket gedigen insats. Gabbe på mittfältet gör det också väldigt bra och är också han klar för 2015. 4 spelare från P98 är med i matchen varav nog Oliver var den som överraskade positivt allra mest även om även övriga är riktigt bra.

Ytterligare en positiv nyhet är att Aldin Dibranin skrivs över på BSK. Nyopererad men ska kunna spela hösten.

// Lind