Hyfsat i premiären utomhus.

Till denna match (där undertecknad var bortrest) testade vi ett antal av våra nya och potentiellt nya spelare.

En handfull spelare som vi tror kommer vara ordinarie vid seriepremiären saknades men tanken är ju att vi ska kunna prestera på en bra nivå oavsett vilka i truppen som startar matcherna.

Spelarna själva var nöjda med anfallsspelet och att man orkade bättre än motståndarna över 90 minuter.

Fortfarande en bra bit kvar tills vi är där vi vill vara men vi kan väl säga att återtåget nu i alla fall lämnat ändstationen och i sakta gemak tar sig åt det håll vi vill.

Så här säger motståndarna om matchen:

"Vi ställdes mot Bollstanäs SK som förra säsongen åkte ur vår serie men ändå tog 6p mot oss utav 6 möjliga. BSK som fått in ett antal nya spelare samtidigt som man tappat ett antal spelade roligare och bättre fotboll än förra säsongen sett från min synvinkel.

Vår styrka sitter i snabba och enkla kombinationer samt att hota i djupled, men vi är svaga vid bolltapp, värderingar och val av spel!

Men det är ändå inte nu som allt ska sitta perfekt, det är några månader kvar tills dess och vi kommer att bli bättre och bättre med tiden när alla nya förstår sig på vårt sätt att spela samt lär sig känna varandra.

Bollstanäs och vi skapar x antal farligheter i matchen och det kunde ha slutat hursomhelst, 5-0 till oss eller till dom eller tom 5-5.

Vårat första mål kommer på hörna nr 5 där GP slår in den och Andersson är där med huvudet.
Mål nummer 2 kommer när Abdi (debutant P98) dribblar sig förbi motståndaren och blir dragen i armen i straffområdet, straffen sätter Filip enkelt i mål och 2-0!

5 min senare lyckas BSK med en rak passning upp till forwarden som tar emot och skjuter i vändningen, 2-1.
Resterande delen av andra halvlek så är det chanser från båda lagen och slarven ökar från vår sida.

i den 91a minuten lyckas BSK kvittera efter en hörna och i samband med avsparken så blåser domaren av matchen."

Spelade gjorde: Maik, Jocke (testspelare från Sollentuna), Kimse, Richard (testspelare), David Jansson, Jonathan "Chilli" Pinones, Gabbe, Patsouras, Hemn, Sterner, Edholm. Inhoppare: Erkan, Christer D och Mizo.

(Saknades för dagen gjorde bl a: Borrego, Bringner, Franzén, Hedlund, Anton, Milad och ett par spelare som vi ännu inte kan presentera som nyförvärv men som förhoppningsvis ska bli klara inom kort).

Redan på onsdag ny drabbning mot Håbo FF som vi mötte i en välspelad match i oktober, vilken då slutade oavgjort även den. Troligen ett något tuffare motstånd än i denna match (de kvalade upp mot trean men Österåker behöll som bekant den platsen)