Fler spelare som återvänder till BSK.

Såväl klasspelare som stora framtidslöften kommer tillbaka till BSK.

Det största av de nytillkomna namnen är Sebastian Söderberg, som med ett skadefyllt år nu tar nytt avstamp i BSK. När han är fullt återställd och uppe i maxtempo ska han givetvis inte vara kvar på den här nivån. Håller kroppen har han kapacitet för spel betydligt högre upp och ska då givetvis testa elitfotbollen igen.

Framtidslöftet och målsprutan Daniel Sterner (1996) kommer tillbaka från Sollentuna och kommer tillföra mycket till offensiven i år. Kanske landar också han i högre divisioner så småningom men vi hoppas få med daniel på en resa genom ett par divisioner i alla fall.

En annan spelare född 1996 med ett tillslag som få andra och som också återvänder från Sollentuna är Anton Österberg. Också han en spelare som kommer förstärka offensiven i BSK 2015.

Skönt att också få tillbaka ett försvarslöfte i David Jansson,även han född 1996. En offensiv ytterback som verkligen har framtiden för sig. Ni kommer nog få se många offensiva raider från hans sida på BIP:en i år.

En oerhörd skolad och tekniskt lagd spelare tar upp spelarkarriären igen. Linus Söderberg är nu återställd efter sviterna efter hjärnhinneinflammationen som tidigare stoppade hans fotbollspelande och studierna är avslutade. Det har blivit ett långt uppehåll men det syns inte på de träningar han deltagit i. Linus är främst ytterforward men med sin skolning, teknik och spelförståelse kan han nog göra nytta på nästan vilken position som helst.

Martin Hedlund är åter i Stockholm efter några års studier och spel i division 4 i Örebro. Har kommit igång och kört några pass och spelat en träningsmatch med laget. Behöver knappast någon närmare presentation men är en bollsäker och konditionsstark spelare som kommer husera centralt i planen. 

Ytterligare ett par spelare kommer tillkomma så en fullständig presentation av truppen kommer inom ett par veckor.

// Lind