...från spelarmötet den 19 juni.

Det var en mindre skara som infann sig till spelarmötet i onsdags. Flera hade dock meddelat att de inte kunde komma …men många hade överhuvudtaget inte hört av sig.

Frågeställningen för mötet var om vi ska fortsätta under hösten. Alla närvarande ville fortsätta …men var eniga om att det behövs en uppryckning när det gäller närvaro på träningarna.

Idag har truppen 19 aktiva spelare. Med den konstellation av spelare som truppen består av så har laget en enorm potential. Laget borde egentligen kunna promenera genom serien…

Lasse är tydlig med att han gärna fortsätter som tränare men att han behöver känna att det finns ett intresse från övriga. Att komma ner till en träning och det sitter fem personer i omklädningsrummet och det bara är ett fåtal som meddelat frånvaro är inte motiverande för någon.

Självklart kan man få förhinder eller man kan ha svårt att hinna till träningar när man slutar jobbet sent….men man kan alltid meddelar att man inte kommer. Det finns ingen som helst ursäkt för att man inte höra av sig.  Om alla hör av sig när de får förhinder så kan vi i god tid ställa in träningar om det behövs. Med tillräcklig god framförhållning kan vi även flytta matcher…så att vi slipper genomföra matcher som den mot Österskärs KFF när vi knappt fick ihop ett lag.

Mötet kom fram till att vi fortsätter med två träningar i veckan. Några skulle dock vilja träna mer.

Lasse tar jättegärna emot synpunkter på hur man kan förbättra träningsupplägg och öka motivationen. Prata med honom vid någon av träningarna eller maila. Om det funkar bättre att träna på andra tider eller dagar så säg till så får vi undersöka om vi kan ändra.

Viktigt att alla betalar sina avgifter! Verksamheten kosta ca 50.000 kronor på årsbasis. Vi får ingen ekonomisk stöttning av BSK och mycket lite i bidrag från staten/kommunen. Avgifterna är satta utifrån att alla rimligen ska kunna betala dem och täcker ca 20.000 kronor av det vi behöver få in. Resten av pengarna måste vi dra in själva.

Det är också viktigt att vi hjälps åt och är rädda om det material som vi har. Vi investerade närmare 12.000 kronor i nya bollar för ett halvår sedan och av dessa finns i dagsläget 3 stycken kvar.

Lasse och Anna-Karin ska försöka få till en föräldragrupp som kan titta på hur vi kan få in pengar till verksamheten.

VIKTIGT!

Första matchen efter sommarupphållet är den 10 augusti och vi kommer att börja träna i veckan innan. Eftersom detta är semestertider för många …så behöver vi i god tid veta vilka som inte kan vara med på matchen. Maila till Lasse.