Första omgången i Team Sportia Cup har spelats för P99. Matcherna spelades i Nya Tellushallen i Vallentuna.

I den första matchen spelade vi mot hemmalaget Vallentuna som inte bjöd på så stort motstånd. Spelmässigt var nog detta en av våra bättre matcher där allt som vi tränat på de senaste veckorna föll på plats. Hel- och halvkontringar, inspel på linjen, härligt försvarsspel och en skön inställning från alla spelare gjorde att vi vann enkelt med 15-2.

Den andra matchen blev tuffare redan innan start då två spelare försvann pga av skador vilket innebar att vi fick spela utan avbytare. Motståndet var heller inte det sämsta, Kungsängens P99.

Det blev en mycket jämn match där resultatet svängde fram och tillbaka. Vi kom i underläge med 5-3 men kämpade till oss en ledning med 6-5 för att sedan se Kungsängen dra det längsta strået och vinna med 7-6. En viss besvikelse bland grabbarna för förlusten, men med tanke på omständigheterna var det en härlig kämpainsats från alla, där man återigen visade vilket sammansvetsat gäng vi börjar bli. Alla kämpade och slet och gjorde sitt allra bästa. Jag tror inte det var någon som inte var trött efter matchen.

 

Tack grabbar för en härlig säsongstart, det kan bli en riktigt rolig säsong med tanke på vad vi ledare och föräldrar fick se under denna lördagseftermiddag.

 

Matz och Thomas