Denna gång var vi själva arrangörer och visade upp oss för vår hemmapublik samt några av lagen som skulle spela i ungdoms-SM som arrangerades i Smedsgärdshallen senare på dagen.

 

Vi börjar med att tacka våra härliga föräldrar som ställer upp för oss spelare och hjälper oss så att markservicen fungerar perfekt. Extra tack till Annika Kedvall som är vår sammandrags-general och du gör ett fantastiskt bra jobb.

 

Nu till det bästa och det var våra matcher som gick precis och bättre än vi ledare hade hoppats.

 

Den första matchen mot Skånela och inledningsvis var det jämnt och lite nervöst från båda håll. Vi följdes åt fram till 6-4 men sedan var det ingen diskussion om var segern skulle gå. Efter ett par riktigt snygga kontringar och spel mål slutade matchen 13-6 till BSK.

 

Den andra matchen mötte vi Täby och även där var det lite nervöst och stirrigt. Efter en sådär första halvlek tog man sig i kragen och dominerade andra halvlek. Det gjorde man med snygga kontringar, hoppskott, genombrott, kantskott och vi kunde tillslut vinna matchen med 12-7.

 

Två matcher som var jämna och mycket välspelade från alla lagen och det är kul när man får möta motstånd som spelar bra och kul handboll.

 

Tack grabbar från oss ledare.