Då Vassunda har dragit sig ur serien så var det bara en match inbokad.  Kl 1000 ställdes vi mot Åkersberga och inledningen var nervös och med en del tekniska fel från båda lagen. Vi gick till halvtidsvila med en liten ledning. I andra halvlek fick vi igång vårt spel mer och mer och kunde springa ifrån motståndarna till en betryggande seger med 12-5. Vi fick inte så stort utrymmer för våra kontringar då Åkersberga var mycket snabba tillbaka. Det var då kul att man ställde upp och spelade ett mycket bra anfallsspel med inspelningar, kantavslut och snygga frikast.

 

Direkt efter Åkersbergamatchen hade vi bokat in en träningsmatch mot Kungsängen. Det syntes på grabbarna att man var trötta och inte på topp denna match. Kungsängen kontrade in ett par snygga mål och kunde vinna matchen ganska enkelt. Vi hade svårt att ladda om och det var en nyttig erfarenhet.

 

Efter den matchen skulle Vallentuna möta Vallentuna och de hade väldigt få spelare med sig pga sjukdom så naturligtvis ställde 5 st av BSK:s spelare upp och fick sin tredje match i rad. Jag vet att efter denna match var det ett par trötta killar som tog en macka i cafeterian.

 

Tack grabbar för en härlig höst, vi fortsätter som vi börjat så kommer det här bli riktigt bra.

 

Matz, Thomas och Padraig