Arrangerades i Smedsgärdshallen, med matchprogram, musik i paus och speaker. Allt runt omkring fungerade perfekt och inramningen var något nytt för alla spelare.

Denna dag spelade P99 2 matcher för killarna blev till två vinster. I den första matchen mötte vi Vallentuna som vi nu känner mycket bra både på planen och på sidan. Efter en trevande inledning från BSK tog man kommandot och kunde vinna matchen med 9-2.

Match nummer två var mot Täby. En fartfylld match med många delikatesser från båda lag. Täby inledde starkast och gick till en ledning med 4-2 efter ca 6 minuter av första halvlek. I handboll kan det svänga snabbt och det gjorde det även i denna match. BSK gjorde 3 snabba mål och kunde gå till halvtidsvila med 5-4. Efter pausen hade grabbarna bestämt sig att inte släppa denna ledning. Så blev också fallet och slutresultatet sattes i sista sekunden till 10-7.

Det som var kul att se var försvarsarbetet som fungerade helt perfekt, där man jobbade som ett lag och snackade och tog Vallentunas och Täbys skyttar som inte fick mycket utrymme. Framåt hade vi ett mycket bra linjearbete som skapade luckor till våra skyttar.

Tack grabbar för en mycket bra insats och tack alla föräldrar för er insats som gör allt mycket enklare för oss ledare och spelare.