Räknar vi med höstens matcher också så har P99 en förlust med uddamålet mot Kungsängen. Mycket bra jobbat grabbar.

Lördagens sista sammandrag blev en tät och spännande historia. Lite nervöst var det nog för spelarna då man kunde ta hem Team Sportia Cup och gå obesegrade igenom denna.

Detta såg man tydligt i den första matchen mot Vallentuna där många tekniska fel varvades med finesser som härliga genombrott, inspel på linjen och frikastvarianter. Idag var även Vallentuna taggade till tusen och lagen bjöd på en fartfylld, spännande och publikvänlig match man turades om att vara i ledningen. Slutresultatet var helt rättvist där man delade på poängen med resultatet 10-10.

Den andra och sista matchen spelades mot Spånga och nu hade mycket av nervositeten släppt. Denna match blev målvakternas match där båda lagens målvakter var helt grymma och tog nästa allt som kom i deras väg. BSK började lite svagt och kom i underläge med 5-2 när det var 3 minuter kvar av första halvlek, vi jämnade till siffrorna och i halvtid stod det 5-4 till Spånga. I halvtid kom vi fram till att vi måste öka trycket lite. 5 minuter senare var vi i ledning med 7-5 och vi släppte sedan inte denna ledning och vi kunde vid slutsignalen titta upp på tavlan och se 8-7 till BSK.

En härlig laginsats fick vi se denna lördag där det som imponerar mest är vår moral. Vi har vuxit otroligt mycket som lag denna säsong där alla hjälper och peppar varandra. Fastän vi ligger under deppar vi inte ihop utan snackar och stöttar varandra och hela tiden gör vårt bästa. Denna egenskap som vuxit fram under våren är något mycket bra. Vi har verkligen blivit ett LAG.

Tack för er härliga insats och nu har vi en del roliga cuper att se fram emot.