Vår avslutning med Eken Cup tycker jag var en succé med ett mycket bra spel och bra humör (ibland), tre långa dagar blev det.

Gruppspelet där vi går obesegrade igenom har höjdpunkten i matchen mot Kungsängen. Vi ligger under med 4-2 och grabbarna hänger med huvudena men tar tag i situationen och vinner 2:a halvlek med 9-4, det är STORT. Vi fick mycket beröm från Kungsängen för vår 2:a halvlek.

 

I A-kvarten mötte vi 1 spelare som nog var bland de bästa P99:or jag någonsin sett, det var han som gjorde hela laget och vi lyckades inte störa honom tillräckligt plus att vi tappade orken lite i 2:a. Vår första halvlek var dock en av de bättre vi spelat där alla slet som ett lag. Ta bort Nr 3 från deras lag och vi hade vunnit matchen.  Även här är det mycket roligt att höra positiva omdömen från annat håll, domaren som efteråt kommer fram till Thomas och säger:

-Vilken häftig match, vad trevliga ni är på bänken och  vilken fin coachning ni har.    KUL!!! 

 

Det är detta vi i P99 ska vara kända för – vi ska vara roliga att möta, ett bra lag som spelar hård och bra handboll men är sjyssta –FAIR PLAY. Alla lag som möter oss ska tänka – ” kul att få BSK i gruppen det är alltid roligt att möta dem, de är så sjyssta” når vi detta så har vi nått mycket långt.

 

Alla får träningsuppehåll under sommaren men om ni vill ha något litet program så hör av er till mig så skickar jag ett.

 

Ha en riktigt skön sommar och ät mycket glass och bada i massor – ha kul helt enkelt

 

Matz, Padraig och Thomas