Nu drar äntligen handbollssäsongen 10/11 igång. Citerat från Dillen: -Jag har inte tänkt på något annat än handboll i sommar.....

Hoppas Ni alla haft sköna ledigheter och samlat krafter (dom kommer behövas...).

Träningstider

Vi kommer till att börja med att träna mellan 16.45-18:15 i Smedsgärds på tisdagar och mellan 16:45-18:30 i Vilundahallen på fredagar. Ganska likt förra säsongen men med skillnaden att vi skall vara ombytta och klara 16:45. Vi har fått mindre träningstid än föregående år och behöver utnyttja tiden bättre. Vi kommer därför att värma upp den första kvarten fram till 17:00 antingen inom- eller utomhus beroende på väder. Glöm alltså inte uteskor och eventuell regnjacka.

Vi kommer få ytterligare en träningstid inom kort. Den är tänkt att vara i en mindre hall för enbart bänkpress, benpress och armhävningar...Nej då, jag bara skoja. Vi ska ha en tredje tid i veckan i år där vi ska vara i en mindre hall och köra koordinationsövningar och andra teknikövningar. Allt för att kunna köra mer ren handboll på de två ordinarie tiderna. 

Träningsläger Enköping

Se separat mail från Matz. 

Föräldrarmöte 7/9

Direkt efter träningslägret i Enköping vill vi träffa alla föräldrar för ett föräldrarmöte där vi ska gå igenom årets säsong och försöka informera om hur vi vill att den ska gå till.

Seriespel 2010/2011

Denna säsong blir det fler och tuffare matcher. Alla lag möts tre gånger i en serie, detta kommer ge fler och roligare matcher. Matcherna finns inlagda på sportnik. Observera att det är lite preliminära tider/dagar fortfarande...Det smäller första gången den 2/10!!

Egen cup 19/9

Vi kommer att anordna en egen liten cup för inbjudna lag den 19/9. Denna cup är för nya domare som skall "döma upp".

Hellton cup i Karlstad

Vi kommer spela Hellton cup i Karlstad den 26-28/11.

NewBody

Yapp, vi har inte glömt. Nu gäller det att få ihop pengar till våran VM-resa i januari!!!

Målkontrakt

Vi ska sälja målkontrakt denna säsong. Detta är en idé vi fick från Spårvägen F97 förra året. Man säljer ett kontrakt till en anhörig eller vän som lovar betala 1kr per mål som vårt lag gör under höstens seriespel. Runt jul summerar vi och ser hur det gått. Spelar ingen roll om vi förlorar med 30-8, vi får ändå in 8kr per kontrakt. (tänk om varje spelare säljer 5 kontrakt och vi gör i snitt 15 mål per match? Det skulle ge 5kontrakt * 12spelare * 15mål * 14matcher=12.600kr till laget!!). Vi delar ut dessa kontrakt på föräldrarmötet. Dom är lättsålda, jag lovar!! 

//Thomas & Matz