P99 spelade på lördagen mot den lokala konkurrenten Vallentuna i Stockholmsserien. Ett lag som vi känner både på och utanför banan och alltid är lika roliga att möta.
Grabbarna var laddade till tänderna för att visa upp sig för hemmapubliken. Första halvlek spelade vi precis så bra som vi kan och vi hade ett klart grepp om händelserna och kunde gå till halvtidsvila
med 7-4.

I andra halvlek blev det som det ibland blir i handboll. Bollen gick inte vår väg och Vallentuna släpptes in i matchen. Det var inte mycket som stämde för BSK-killarna och man gjorde några enkla misstag som Vallentuna snabbt tog vara på. De kröp närmare och närmare och till slut även förbi. 5 minuter kvar och Vallentuna leder med 11-9 och man hänger lite med huvudena. Istället för att ge upp tar man tag i situationen och lyfter sitt spel och lyckas till slut komma ikapp till 11-11. Detta också med 1 man utvisad de sista två minuterna av matchen.  En mycket bra avslutning där man visar att matcherna inte är förlorade innan slutsignalen går. BSK och Vallentuna delade broderligt på poängen vilket var helt rättvist.
En fin gest bjöd motståndarna på när man ställde upp och tackade fick alla i vårt lag en godispåse, även vi ledare fick varsin. Tack alla spelare I BSK och Vallentuna för en rolig match.