Höstlovet inleddes med 2 matcher för P99 där man tog två poäng av 4 möjliga.
Matchen på lördagen spelades på bortaplan mot Skogås som vi har haft svårt mot. Taggade grabbar ställde upp och nu skulle vi visa att vi är bättre än motståndarna. En tveksam inledning och kanske lite övertända gjorde att vi hamnade i underläge med 3-1 och 5-3 innan vi fick ordning på spelet. Vi gick till halvtidsvila med ledning 6-5. Vi visste i pausen att detta kan vi vinna och med det i tankarna gick vi ut och kämpade ner Skogås och kunde till slut vinna med 14-9 efter en mycket bra andra halvlek. Den bästa andra halvleken denna säsong där vi kämpade och höll i spelet hela matchen.

På söndagen var det dags för en tidigarelagd match mot Tumba och vi fick spela i Runbyhallen. Tumba är alltid kul att spela mot och vi gillar deras spel och fairplay. Två taggade lag ställde upp och visade hur bra handboll ska spelas. Första halvlek bjöd på många härliga finesser från båda lagen och Tumba hade en knapp ledning med 10-8 när man tog en välförtjänt vila.

I andra halvlek var det två helt andra lag som ställde upp och spelade, inget fungerade speciellt bra i något av lagen och framförallt BSK hade problem att få in bollen i mål. Många tekniska fel och stolpträffar gjorde att man förlorade matchen med 15-10. Sista halvlek glömmer vi och fokuserar på höstlovet och kommande matcher. November bjuder på många matcher i Uppland- och Stockholmsserien och en resa till Karlstad för att spela Hellton Cup.