I helgen som var spelade P99 1 match i Stockholmsserien och 1 i Uppland med blandade resultat
Lördagseftermiddagen tillbringades på Lidingö och match i Stockholmsserien. Lidingö som det var mycket länge sedan vi mötte på stor plan, senaste gången i Järnvägen Cup, men det är utomhus och inte samma sak.
Grabbarna var laddade till tusen och en del alltför mycket och med en övertändning där alla vill så mycket kan det ibland gå grus i maskineriet. Ingenting fungerade denna dag och det var mest stolpe ut och frustration. Vi leder i halvtid med 6-3 och det känns helt ok. I andra halvlek fortsätter problemen och vi lyckas inte med något. Trots detta kämpar vi vidare och lyckas hålla undan och vinna med 10-8. Det satt långt inne och det var skönt att det gick vägen då det gick väldigt tungt.
 
Söndagsmatchen i Upplandsserien spelades mot HK Ceres som för oss är en helt ny bekantskap. Tittade vi på tabellen innan så såg vi att det knackigt för dem och vid matchstart såg vi också att det var en hel del födda 2000 och några nybörjare. För oss i en sådan här match gäller att våga testa varianter och utmana individuellt. Det är ett otroligt nyttigt träningspass på 2x20 minuter. Att våga och lyckas tar spelarna till en annan nivå, får man självförtroendet så vet man att man kan lyckas även mot mycket bättre motstånd, psykologi.
 
Hk Ceres bjöd inte på något stort motstånd och de ska ha all heder för att man aldrig gav upp utan kämpade och kämpade trots att det gick tungt och man förlorade stort. BSK vann till slut matchen med 45-6.
 
Summering av helgen: starkt att vinna på lördagen trots att inget fungerade och bra fokus 2x20 minuter mot ett mindre bra motstånd.
 
Nu ser vi fram emot kommande helgs cup i karlstad.
 
Matz o Thomas