Torsdag den 8 dec hade vi en flyttad seriematch mot HK Tyrold på bortaplan.
Med tanke på den värsta rusningstiden tänkte vi att det räcker väl med att åka kl 1530 när alla slutat skolan. Det var precis på håret, kl 1740 landade vi på McDonalds i Tyresö för en snabb middag innan matchstart kl 1845.

Tyrold rankas bland de 3 bästa i Stockholm i denna åldersgrupp och vi förväntade oss en svår match. Detta speciellt som man i Tyrold har en 12-åring, Filip, som är 185 lång och grymt bra och i denna ålder gör längden en hel del.

Matchen startade och vi var laddade till tusen och ville gärna visa Tyrold att vi i BSK kan spela bra handboll. Vi spelade utan press och hade ledningen vid ett flertal tillfällen i första halvlek som var mycket jämn. Vi följdes åt och i halvtid stod det 8-6 till Tyrold efter en väl genomförd halvlek av BSK.

I andra halvlek fick Filip för stort utrymme och han kunde med egna attacker och inspel till linjen styra matchscenariot till Tyrolds fördel. Vid slutsignalen stod det 17-12 till Tyrold på måltavlan.

Vi spelade trots förlusten en mycket bra handboll där vi hade hela 7 spelare som gör mål. Detta visar på vår bredd där alla är delaktiga i spelet och försöker vara farliga för motståndarna.

Tack till alla föräldrar som tagit sig till Tyresö en torsdagskväll för att titta på vårt härliga gäng.