Quantcast
cover

Bild: Avslutningsdagen med bl.a. prisutdelningar090808 lördag och avslutning - tänk att en vecka kan gå så fort.... Alla grupperna spelade matcher, gjorde utvärderingar och packade ihop sin utrustning. Därefter var det dags för hamburgare och korv ute i det vackra sommarvädret. På scen var det prisutdelning med tränarnas val över den mest utvecklade spelaren på eller utanför isen. Deltagarna hade fått rösta fram bästa lagkompis och i grupp A var det hela 10 stycken spelare - fantastiskt roligt! I digitala fotoalbumet hittar du bilderna därifrån.

 

Vi hoppas att ni fått vara med om den roligaste veckan på hela sommarlovet och att ni träffat många nya kompisar som ni kanske träffar runt om i hockeysverige. Vi hoppas att ni har utvecklats både inom ishockeyn men också som människor.

 

Vi är ungefär 100 personer som arbetar ideellt med sommarhockeyskolan och utan alla krafter hade den inte kunnat fungera. Så därför vill vi tacka alla spelare, tränare, ledare, föräldrar, kök- och serveringspersonal, transportpersonal, personal som ansvarat för alla fritidsaktiviteter för inackorderade, alla ledare som sovit över under veckan, Gunilla och Birgitta som varit sjukvårdsansvariga under veckan, Mimmo som slipat skridskor, vaktmästare Glenn som vet hur man gör suverän is, båspersonal som hjälpt till under matcherna A-lags spelare som hjälpt till, familjerna Brahm och Mattisson som skött campingen, Stig som haft Interporttältet, Gert i Jössastugan och alla andra som på ett eller annat sätt har hjälpt till.

 

Vi är stolta och tacksamma över alla våra samarbetspartners och därför riktar vi ett stort tack till Intersport, SISU - idrottsutbildarna, ProHockey, Lindbergs El, Delå, Netcomp, Karlshamns Express, Rent a tent, Eventsport, Sampans målvaktsutbildning, Bauer, Laxerian Restaurang. 

 

Vi har ännu inte gått igenom alla utvärderingar som skrivits men de vi tagit del av värmer. Mycket positiva kommentarer men också tips till oss om hur vi nu kan börja planera för en sommarhockeyskola 2010. Det är så vi gör för att hela tiden utvecklas och bli ännu bättre. Vi har redan nya idéer på gång.

 

Vi avslutar med att önska alla lycka till med hockeysäsongen och vi ses säkert i någon ishall kommande säsong.

 

Vill ni komma och spela cup i Mörrum är ni varmt välkomna att anmäla er.
Vill ni anmäla er till Mörrums sommarhockeyskola 2010 - håll utkik här på hemsidan. Information kommer under hösten.

 

Vill ni beställa gruppbilder? Skicka ett mejl till chri.svensson@telia.com

 

Det ligger nu många bilder i digitala fotoalbumet som visar vad vi gjort under veckan. Du hittar albumet längs upp i toppmenyn eller Klicka här för att komma till albumet

 

//Mörrums sommarhockeyskola 2009

 

 

Bild: Fysträning med tacklingsövning för Grupp D090807 redan fredag. Idag var det förutom ispassen fysträningar. Grupp D övade tacklingar off-ice och Grupp C övade bland annat styrka. Eventsport kom med det elektriska målet där man ska släcka ner 9 tavlor på så kort tid som möjligt. Otroligt populärt.

På kvällen efter matcherna var det aktiviteter, korvgrillning och popcorn.
Trubadurafton när Jonathan Nilsson från Mörrum Hockey sjöng och spelade gitarr. Kanon! Även Angelica sjöng en sång.

Kvällen avslutades med en proffsig eldshow när mörkret lagt sig. Dessa eldsprutare inleder Mörrum Hockey A-lags intro vid deras matcher. Häftigt! Fler bilder hittar du i det digitala fotoalbum som visar vad vi gör under veckan. Klicka här för att komma till albumnet

Bild: Match för grupp E 090806 Tänk att det redan är fjärde dagen på Mörrum sommarhockeyskola!!
Idag kom Patric Kihl från Bauer på besök för att visa hockeyutrustning och hur man tar hand om den.

Det har varit teori i form av filmvisning - spelet runt mål.

Lokalpressen Sydöstran och Blekinge Läns tidning hade artiklar idag om Mörrums sommarhockeyskola. Tyvärr har jag inte hittat någon nätversion och kan därför inte länka till detta.

Vi har haft underbart väder med strålande sol.

För inackorderade hade blev det Pizza på kvällen och filmvisning.

 

Bild: Träningsmatch för grupp C 090805 dag 3. Idag kom Sveriges radio P4 Blekinge på besök. Reportern Johanna Spogardh kom och gjorde ett reportage med intervjuer. Klicka här för att komma till deras sida  Där hittar du bland annat en bild. Klicka här om du vill höra intervjun. Det var Jonny Nilsson från Mörrums sommarhockeyskola, Linus Karlsson spelare i Mörrum Hockey, Gustav Lundberg spelare från Västerås IK och Johan Hedman från Mörrum Hockeys A-lag som intervjuades.

Även lokalpressen Sydöstran och Blekinge Läns Tidning var på plats.

Artikel finns även att läsa på Karlshamns kommuns hemsida, klicka här

Grupperna har haft sina ordinarie pass. De har i samarbete med SISU - idrottsutbildarna fått prova på avslappning som är ett oerhört viktigt moment i träningen. Inte helt lätt i början men deltagarna är lättlärda och duktiga. 

 

Bild: Klockren räddning!!  090804 dag 2. Det har varit fyspass - MAC övningar och teoripass - kosten, hur viktig den är för att kunna orka träna. Båda görs i samarbete med SISU-idrottsutbildarna. Självklart har det varit ispass och matcher.
För de inkvarterade har det varit Mexicansk afton med Tacobuffé. Man har idag också kunnat beställa gruppfoton. Om det är så att man ännu inte har hunnit med detta skicka ett SMS till 070-5539192. Vi kommer att lämna för beställning onsdag förmiddag om vi ska kunna lämna ut dem på lördag. Därefter skickar vi dem och då tillkommer porto. 

Vi har ett digitalt fotoalbum som visar vad vi gör under veckan. Klicka här för att komma till albumnet.

Bild: Isträning  090803 dag 1. Vi har hela 27 klubbar representerade i Mörrums sommarhockeyskola 2009 och de är Aalborg, Alingsås, Bålsta, Diö, Frosta, Glimma, Helsingborg, HV71, Hvidovre, IFK Ore, Kallinge/Ronneby, Kristianstad, Karlskrona, Landskrona, Lenhovda, Malmö, Mörrum, Olofström, Osby, Oskarshamn, Sölvesborg, Tingsryd, Tyringe, Varberg, Vojen, Västerås och Växjö.

Det har varit fys, teori och 3 ispass per grupp idag. Målvakterna har kört sin träning med Sandbergs målvaktsutbildning. Gruppbilderna togs idag, glöm inte att beställa dem.

Bild: Glada killar från Varberg på Mörrums sommarhockeyskola 2009Äntligen var det dags för inskrivning av Mörrums sommarhockeyskola 2009. För många var det en återkommande händelse men för väldigt många var det första gången. Varmt välkommen till en kul vecka fylld med hockey, kompisar och gemenskap.