Quantcast
cover

Jag kommer att göra efterbeställningar av gruppbilderna, finns det fler som vill beställa, meddela mig chri.svensson@telia.com eller SMS 0705539192.

Bild: Vinnare i grupp 1 2010-08-14 Återigen en härlig dag. Lördag och avslutningsdag. Lagen spelade matcher, gjorde utvärderingar, fick grillade hamburgare eller korv, provade på Eventsportmålen etc. Bästa kompis i resptektive grupp utsågs tillsammans med tränarens val av den spelare som utvecklats mest under veckan på och utanför isen.

Jag har sammanställt varje grupp för sig med bilder och text (alla bilder ligger även i fotoalbumet (nyast bilder sist) http://sommarhockey.jalbum.net/MHS2010/ Samtliga bilder går att ladda ner genom att på vald bild klicka på download nere i högra hörnet.

Grupp 1

Grupp 2

Grupp 3

Grupp 4

Grupp 5

Bilderna som finns här och i albumet är bara ett axplock av allt som händer under Mörrums Sommarhockeyskola (det går inte att vara med överallt eftersom aktiviteter pågår överallt för alla grupper från morgon till kväll). Jag hoppas ändå att bilderna visar vad vi fått vara med om, vilka härliga spelare som varit här, glädjen i grupperna och glädjen till hockey. Många har fått nya kompisar och jag vet att många har "addat" varandra på MSN, facebook mfl för att kunna hålla kontakten kommande säsong.

Vi kommer i höst att påbörja arbetet med Mörrums sommarhockeyskola 2011 och hoppas givetvis att vi får se många av er igen. Hjärtligt välkomna då! Lycka till med kommande hockeysäsong och vi ses säkert i ishallarna i vinter! //Christina Svensson

Bild: Eventsport - otroligt populärt bland deltagarna Bild: 2 x Hedman - Oscar (Frölunda Indians) och Johan (Mörrum Hockey)2010-08-13 Vilken härlig fredag det blev. Väderprognosen hade lovat regn med det blev istället en kanondag. Eventsport var på plats (genom ett samarbete med SISU - Idrottsutbildarna). Jens från Eventsport hade med sig elektroniska skottrampen, golfbollen och speedshootingen. Otroligt populära aktiviteter.

Deltagarna hade sitt ordinarie schema med ispass, teori och fys.

På kvällen var det dags för Jössafestival. Olika aktiviteter som kasta pil och bollar, skottramp, grillning och popcorn.

Och så kom han då... Oscar Hedman som till vardags spelar hockey i Frölunda Indians. Oscar är bror till Johan Hedman som spelar i Mörrum Hockey. (Yngste brodern Victor Hedman spelar i NHL - Tampa Bay och har representerat landslaget). Oscar fick fullt upp med att skriva autografer och ställa upp på intervju och idolfoto. Stort tack till Oscar som kunde komma hit och vi önskar honom lycka till kommande hockeysäsong!

På kvällen var det musik från scenen och Jössafestivalen avslutades med en eldshow. Otroligt duktigt! Killarna med eldshowen deltar i introt på Mörrum Hockeys A-lagsmatcher.

Fler bilder finns i albumet (nyast bilder sist) http://sommarhockey.jalbum.net/MHS2010/

Bild: Årets tema i Mörrums sommarhockeyskola är Att Göra Mål 2010-08-12 Dag 4 och tänk vad tiden går fort. Idag har det varit varmt på Jössa, svalkande att gå in i hallen... Idag har vi fått vara med på fyspassen, målvaktsträningarna, ispass, teori, och matchspel.

Imorgon är det fredag och då väntar flera härliga aktiviteter.

Team -95 Blekinge (laget till TV-pucken) åkte till Jönköping för en träningsmatch mot lag Småland.

Fler bilder finns i albumet (nyast bilder sist) http://sommarhockey.jalbum.net/MHS2010/

Bild: Växjö Lakers tränare gästtränade Mörrums sommarhockeyskola  2010-08-11 Dag 3 var Växjö Lakers tränare Janne Karlsson på plats genom ett samarbete med SISU idrottsutbildarna. Janne höll ett uppskattat fys-pass för den äldsta gruppen som byggde på att våga satsa och lita på sin medspelare. Teorin för grupp 4 och 5 handlade om vinnarinstinkt. Janne körde också ispass med äldre gruppen. Temat för Mörrums Sommarhockeyskola 2010 är "Att göra mål" vilket också isträningen handlade om.

Varje kväll är det fritidsgård för de som är inkvarterade och denna kvällen fick deltagarna prova på rugby.

Team -95 Blekinge, d.v.s. Blekinges lag till TV-pucken har förlagt sitt läger på Jössarinken i samband med Mörrums Sommarhockeyskola och bilder finns från dagens ispass med dem.

Fler bilder finns i albumet (nyast bilder sist) http://sommarhockey.jalbum.net/MHS2010/

Bild: Off-Ice pass för grupp 5 - tacklingsövningar utanför isen  2010-08-10 Dag två innehöll bland annat teoripassen kostinformation och etik o moral, båda hölls av SISU - idrottsutbildarna. SISU höll även teoripasset avslappning - en nog så viktig del i träningen. Det var ispass och matcher och en god och kamratlig stämning i grupperna. Ett härligt gäng som har kul tillsammans. Fler bilder från dagen finns inlagda i fotoalbumet http://sommarhockey.jalbum.net/MHS2010/

Bild: Mycket istid blir det, här är det dagens sista ispass för grupp 2, och det blev match mellan röda och vita laget 2010-08-09 Första dagen på Mörrums sommarhockeyskola 2010. Förutom flera ispass har grupperna haft teori med SISU - idrottsutbildarna. Grupperna har också haft fys-pass och bilder finns i albumet från passet med grupp 5. De hade fokus på balans.

Vi har också tagit gruppbilder. Under tisdagen kommer gruppbilder på målvakterna och TV-pucklaget Blekinge att tas.
För dem som vill beställa bilderna görs detta snarast (dock senast onsdag lunch), detta för att hinna skicka beställningen till fotolabbet. Vill man se bilderna i förväg finns de från och med tisdag förmiddag uppsatta på väggen där informationstavlorna finns (dessa är utskrivna på hemmaskrivaren). Skicka ett mejl till chri.svensson@telia.com eller SMS 070-5539192.

Flera av grupperna avslutade sista ispasset med internmatcher - röda mot vita laget.
Hem och sov, imorgon ser vi fram emot en ny dag.

Fler bilder från dagen finns inlagda i fotoalbumet http://sommarhockey.jalbum.net/MHS2010/

Bild: Kvällsmål för inkvarterade2010-08-08 Och så var då Mörrum Sommarhockeyskola 2010 igång. Inskrivning, provåkning på Jössarinkens is och inflyttning i omklädningsrummen. För spelarna med inkvartering väntade kvällsmål och sedan att varva ner för att gå och lägga sig. Nu är vi igång - härligt!http://sommarhockey.jalbum.net/MHS2010/