cover

Börja döma?

Att vara fotbollsdomare - en utmaning utöver det vanliga

Förutom spänning, kamratskap och friskvård i form av motion så medför dömandet även ett välkommet tillskott till hushållskassan. Genom att vara fotbollsdomare tillägnar du dig även färdigheter som du kommer att ha stor nytta av under resten av ditt yrkesverksamma liv. Att döma fotboll är nämligen i allra högsta grad personlighetsutvecklande. Du kommer redan efter din första säsong upptäcka att du har förbättrat din stresstålighet, att du blivit en bättre beslutsfattare och att du agerar mer avslappnat inför publik. Du har med andra ord tillägnat dig egenskaper som motiverar en framskjuten plats i din meritförteckning och som varje medveten arbetsgivare lägger stor vikt vid.

Grundutbildningen kostar runt 900 kronor. Denna arrangeras av Smålands FF tillsammans med de lokala domarklubbarna och omfattar både teori och praktik. Grundutbildningen är en en-och-en-halv-dags teorikurs i förbundets regi följt av praktikmatcher genom Växjö FDK.

Behovet av nya domare är stort. För att bli domare på distriksnivå är det ett plus om du tidigare har dömt föreningsfotboll. Om du tidigare har spelat eller fortfarande spelar fotboll eller haft en ledarroll så är också bra förutsättningar för att bli fotbollsdomare. Både du som vill göra en domarkarriär och du som vill hålla igång för motionens skull är välkommen - vi hoppas att du hör av dig!

Är du intresserad tar du kontakt med Växjö FDK:s rekryteringsansvirg Ajdin Mlivic:

E-post: unkeff_am@hotmail.com

Telefon: 076-313 53 45

Kalender

Filtrera
Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön

Aktiviteter från:

Kommande aktiviteter