cover

Värdegrund

Hallstahammar SK Fotboll

 

 

Värdegrund

Inom Hallstahammar SK Fotboll gäller följande:

Delaktighet – alla spelare, ledare och föräldrar ska erhålla information om föreningens verksamhet och värdegrund så att de har full kännedom om hur de bör tänka och agera när de representerar vår klubb. Vi vill att alla medlemmar, oavsett ålder, ska känna sig delaktiga och ges möjlighet att påverka verksamheten såväl i det egna laget som i föreningen i stort.

Respekt – som ledare, spelare och förälder till spelare så uppträder du alltid schysst i sammanhang där vi representerar HSK Fotboll. Även utanför planen i privata sammanhang såsom i skola eller andra fritidsaktiviteter. Vi visar respekt mot våra egna spelare och ledare och även mot andra lags spelare och ledare, liksom de domare som dömer våra matcher.

Alla får vara med – oavsett härkomst, religion, ålder, kön, sexuell läggning eller nationalitet, gör HSK Fotboll sitt yttersta för att vara öppna och tillgängliga för fotbollsintresserade ungdomar och vuxna oberoende av deras förutsättningar. Vi arbetar aktivt för att förebygga rasism, diskriminering, all form av mobbning och fysiskt våld.

Glädje och gemenskap – HSK Fotboll bedriver idrott för att det är roligt och för att vi vill skapa glädje, gemenskap och positiv samarbetsanda i allt vi gör tillsammans.

Klubben och samhället – HSK Fotboll samarbetar med Hallstahammars kommun och lokala företag och är en viktig del av samhället. Vi ska därför utöver den ordinarie verksamheten delta i aktiviteter som bidrar till ett bättre fritidsliv för alla innevånare i Hallstahammar oavsett om deltagarna är medlemmar i klubben eller inte.

Kalender

Filtrera
Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön

Aktiviteter från:

Kommande aktiviteter

MatcherFutsalmatch
HSK - Elastico FC OBS: MAX 50 pers.
MatcherFutsalmatch
HSK - Romani FC Västerås OBS: MAX 50 pers.
Hallstahem
Bulten Hallstahammar
Mälarenergi
Intra