Hej här kommer ett schema med uppdelningen för de killar som anmält sig att jobba med nyrekruteringen på söndagarna 10 nov tom 30 mars-14. Det kommer att vara 16 killar som är indelade i 4 grupper om 4. Ni ser i schemat att det alltid är 2 från varje grupp som närvarar varje söndag och de jobbar då i par. Sedan är det 4 par varje söndag. Detta för att de små killarna som är födda 07/08 skall känna igen ledarna varje söndag och då för att underlätta och ge dem trygghet:)

OM någon inte kan någon söndag så är det bra om man i första hand kan byta med någon i sin lilla grupp om 4 alt någon av de andra på listan. Alla killar kommer att få 6-7 tillfällen var.

 

Ni behöver ta med er lappen ni fick på informationen till Fanny som kommer att vara där varje söndag med era kontaktuppgifter så det blir rätt registrerat hos BSK.

Ni behöver vara på plats SENAST 09.00!! Viktigt att vi respekterar detta då vi skall vara redo att ta emot dessa nyfikna killar.

Sedan kommer vi att behöva ha 1-2 vuxna med vid varje tillfälle som kan komma till 08.50 för att hjälpa till att bära in bollarna osv som finns i ett förråd i Södervik. Behöver också finnas där under hela träningen då det behöver finnas vuxna i salen.Styrelsen kommer att ha några representater några gånger och då behöver vi inte närvara. Tacksam om ni kan hjälpa mig med detta och att det löser sig enkelt. Så fort jag får info om vilka söndagar det gäller så mailar jag ut så kan ni anmäla er till mig när ni kan komma. Ni ser på schemat vilka söndagar er kille kommer att vara på plats så då passar det perfekt:)

Ring eller maila mig med frågor. Jag kan inte ta åt mig äran för det genomtänka schema som är gjort med de önskemål som finns runt detta.( Tack Thomas L)

Hälsningar Cina som ser fram emot ett väl genomfört nyrek från oss i P99:)

Snälla svara JA på kallelsen så jag vet att ni läst informationen.