Gruppseger efter tre raka segrar och 5-0 i målskillnad.

Vi gör ett bra gruppspel, främst tack vare att bra lagarbete där alla jobbar för varandra. Vi tar tre vinster och det känns genomgående stabilt även om vi periodvis har ett par "dippar" i vårt spel.

I den första matchen mot Bromstens IK spelar vi med ett bra försvarsspel och skapar även ett par giftiga chanser. Vi vinner med 1-0 efter ett härligt mål av Tobias Kevari. Målet i sig kanske inte ser så märkvärdigt ut, men att uppfatta situationen så pass fort och sedan ta rätt beslut är bra gjort.

I den andra matchen mot BP så var känslan från läktarhåll att vi underskattade detta BP lag. Spelet ville inte riktigt stämma även om framspelningarna till målen var av högsta kvalité, slutresultatet skrevs till 2-0 men jag tror killarna inte var riktigt nöjda med sin prestation.

Spännande inför den sista matchen mot IFK Haninge då vi anande att Bromsten skulle slå BP och sluta på 6 poäng. Skulle då bli en mållskillnadsaffär om IFK Haningen skulle slå oss och hamna på 6 poäng som oss. Nu skulle det inte bli så. Vi gör kvällens bästa match när vi behöver det som mest och killarna spelar tufft, disiplinerat och kreativt. Återigen så gör vi två fina mål och en härlig känsla bland killarna efter matchen. Kul!

Nu väntar slutspel den 30/12. Först två slutspelsgruppmatcher 19:00 och 20:40. Vid eventuell vinst spelas semifinalen samma kväll 22:00.

Fotboll är en lagsport, men efter denna kväll vill jag ändå lyfta fram två spelare. Dels Emil i mål som får hoppa in i kassen för att hålla nollan på ett bra sätt under hela kvällen, stort! Men som rubriken lyder, man of the evening var ändå Tobias Kevari. Att vara så viktig i det defensiva spelet under varje match samt göra ett matchavgörande mål av högsta klass mot Bromsten, superpass i BP matchen samt ytterligare ett mål i den sista matchen (tunnel på målvakten?) mot Haninge. Kort och gott, Tobias såg riktigt stark ut på planen denna kväll. 

Kanske ingen nyhet, men noterade att ljudnivån steg i hallen då P99 spelar match......

Kul att vara på plats för att få lite perspektiv genom att inte stå på sidan som tränare eller vara förälder till någon spelare.