Efter en högdramatisk semi-final mot Djurgården är dessvärre P99 utslagna.

Kvällen börjar med att det tredje laget i slutspelsgruppen av okänd anledning lämna W.O. Detta innebär att det blir en direkt avgörande match mot Älvsjö AIK. Denna match var helt klart en av de bättre under kvällen i P14 klassen. Kanske inte rent underhållningsmässigt men i fotbollskvalité. BSK får en väldigt bra start när Foppa gör en raid längst vänsterkanten och håller i sitt avslut tills både publik och målvakt tror att vinkeln är borta men den finns där, 1-0. BSK fortsätter att spela väldigt bra i sitt försvarsspel med snabba omställningar som främsta anfallsvapen och med ytterligare ett par minuter trycker Eric in 2-0. Efter 2-0 målet blir vilite försiktiga och Älvsjö tillåts allt mer på planen. Med ett par minuter kvar reducera man till 2-1. Efter det var det jobbigt..... men killarna lyckas hålla undan. Vinst och klara för semi-final.

I semi-finalen ställs vi mot Djurgården. Dessvärre får vi denna gång inte den start vi fick senast, istället är det Djurgården som gör 1-0 tidigt i matchen. Vi skapar en del bra chanser men bollen vill inte riktigt in. Till slut lyckas Kasper driva upp bollen och få in kvitteringsbollen, 1-1. Efter kvitteringsbollen är det en ganska jämn match där Djurgården ändå har greppet. Domarna håller en tuff och bra nivå där det nu smäller på ganska ordentligt i närkamperna. Efter full tid var det oavgjort och matchen fortsatte i 5 minuter med golden goal. Efter någon minut åker vi på en två minutersutvisnig där vi kämpar frenetiskt med en man mindre. Dessvärre lyckas Djurgården med mindre än en minut av förlämngningen bryta bollen och trycker sedan in bollen bakom en utmärkt Emil i målet.

Aldrig kul att åka ut, när vägen för final och guld ligger öppen. Men killarna gjorde bra prestationer under dessa dagar. När allt har sjunkit in antagligen så kommer de antagligen vara nöjda med resultatet.