Seger med 6-4 (3-2,1-0,2-2) i denna träningsmatch mot Rosersberg IK där vi spelade tre perioder á 30 minuter.

Tanken med denna match var dels att alla skulle få en hel del speltid och att vi tränare ville testa en del killar på nya positioner. Rent fotbollsmässigt hade vi fokus på försvarsspelet och provade på både högt och lågt försvarsspel.

1:a periden

Kanske den bästa perioden denna kväll rent spelmässigt. Vi håller bollen väldigt mycket och spelar runt på ett föredömligt sätt. Vi gör ett par fina mål framåt och försvarsmässigt skulle vi ligga högt vilket vi gjorde och lyckades bra med. Vi släpper dock in två mål som går under "slarv"-kontot.

2: perioden

Vi testar lågt försvarspel men har lite svårt att hålla tålamodet och vi kliver på lite för högt. Killarna får ändå känna på fördelarna med bollvinst i ett lågt försvarsspel, att det finns ytor att ställa om på. Något som vi gjorde bra denna period.

3:e perioden

Lite svårt för de killar som vilat i 30-35 minuter att hoppa in igen, så denna period vart kanske den sämsta ikväll. Det tillsammans med att vi haft två ganska bekväma perioder gjorde att inställningen kanske inte var 100% på topp. En period som får betecknas som ok rent lagmässigt, även om det fanns en del killar som gjorde riktigt bra invdividuella insatser.

Sammanfattningsvis så gör vi en bra träningsmatch där vi hade bra fokus och gjorde bra prestationer. Med tanke på alla som inte spelade idag så är det kul att kunna konstatera att vi kan vi kan ställa ytterligare en start 11:a på benen med samma klass om det skulle behövas. Vi har en riktigt bra och bred trupp i år.