Ännu en tung förlust och känslan är att det är en onödig förlust.

Vi inleder matchen på ett mycket bra sätt och de saker vi tränat på under veckan fungerar bra, speciellt det som handlar om vårt defensiva spel. Även framåt fungerar det riktigt bra med fina kombinationer och spelvändningar som tvingar AFC att dra på sig ett par frisparkar inledningsvis. Vi skapar ett antal chanser i matchens inledning med bl.a. ett friläge och fortsätter under hela den första halvleken att skapa chanser utan att sätta dit bollen. Halvleken slutar 0-0, med BSK som klara vinnare på poäng.

I halvtid pratar vi om att fortsätta med bra inställning och att våga och vilja vinna den här matchen. Tyvär ser vi inte mycket av det i den andra halvleken. Istället ser det ut som om många hellre vill att sin medspelare skall jobba till sig bollen och när vi väl får tag på bollen överarbetas det en på många håll. AFC gör 1-0 efter att vi upprepade gånger slängt iväg bollen utan adress i uppspelningsfasen och till slut får AFC på ett bra skott som letar sig in. Vi försöker ändå skapa något framåt men vi lyckas egentligen bara få fram en riktig målchans under den andra halvleken som AFC´s duktige målvakt räddar. I slutminuten gör även AFC 2-0 och rullgardinen dras ner.

Efter matchen pratade om vad vi ändå gjorde bra under matchen (främst 1: halvlek) och lyfte fram det. Samtidigt som vi lovade varandra att det är slut på dessa kollapser till andra halvlekar som kostar oss poäng.