Vinst efter stabilt och säkert försvarsspel.

Vi möter ett IFK Österåker som var betydligt vassare denna gång än när vi möttes i våras under en träningsmatch.

Vi börjar ganska bra även i denna match och skapar en hel del chanser. Försvarsmässigt känns det bra och känslan är att vi kommer styra denna match. På en av chanserna sliter sig Monir loss i ett misstänkt off-side läge och sätter boller enkelt till höger om en något felplacerad målvakt. I övrigt spelar vi ganska bra även om vi är något "raka" i vårt anfallsspel, men det blir lätt så när det uppstår luckor i motståndarnas försvar.

I den andra halvleken fortsätter vi få till lite mer spelvändningar och lite högre bolltempo genom färre bolltouch. Men det lyckas tyvärr inte riktigt även om vi håller i spelet hyfsat bra under den andra halvleken. 2-0 genom Soner och 3-0 av Sina.