Med en bra domare tilläts mycket kamp på ett hårt men juste sätt.

I den första halvleken börjar BP2 med att sätta gasen i botten och öser på med allt dom har framåt. Det kommer visa sig att detta skulle bli en riktigt jobbig halvlek för våran del. När BP2 har bollen så får vi jaga den, när vi väl får den så sätter dom en bra återerövringspress vilket gör att vi blir av med bollen relativt omgående. För våra backar visas detta genom att slå långa bollar utan adress, för mittfältarna visas det med till synes enkla felpassingar. För våra forwards som i detta läge antingen skall täcka bollen eller spela tillbaka på rättvänd spelare så försöker man vända upp med boll och gå mot mål, resultatet blir dock att vi istället blir av med bollen. Det dom ändå var riktigt positivt denna halvlek var vårt hårda jobb i försvarsspelet som gör att det fortfarande står 0-0 i paus. Även om BP2 kanske inte skapar allt för många heta målchanser så hade nog inte allt för många klagat om det stått 0-3 paus med tanke på deras bollövertag.

I den andra halvleken så lyfter vi spelet och BP2 orkar inte pressa oss lika hårt och matchen är nu jämn. Men efter 10 minuter så sätter man 0-1 bakom Nestorovic som för övrigt var riktigt bra denna kväll. Efter ett baklängesmål så är det som ledare intressant och se hur ett lag reagerar. Lite gamnackar direkt efter målet, men sedan pumpar lagmaskinen igång och vi sätter press på BP2. Efter några minuter så lyckas vi med ett mycket fint anfall som med ett par fina väggpassningar letar sig fram till Sina som sätter 1-1. Ett väldigt vackert fotbollsmål. Efter målet fortsätter vi en stund och skapar ett par chanser som mycket väl hade kunnat letat sig in, men det blir inga fler mål för vår del denna kväll. Istället får BP2 en mycket het chans i slutet av matchen, ett friläge som Nestorovic rusar ut och blockerar, snyggt!

Matchen slutar som sagt 1-1, och vi måste vara nöjda med det resultatet med tanke på den första halvleken och den avslutande målchansen som BP2 hade. Av de lag vi mött i serien så kändes denna uppställning av BP2 som det bästa lag vi har mött så här lång.

Stort tack till motståndarna och det mycket duktige domaren (som tillät en bra nivå) för en match där vi antagligen lärt oss en hel del.