Efter samtal och samråd med BSK så skrev jag ihop ett litet brev som förklarar min nya situation. Ville även passa på och tacka en del som jag känner verkligen behöver och förtjänar ett tack i mina ögon. Allt kommer från hjärtat. Jag är övertygad om att vi kommer ses i framtiden. Om inte annat kommer jag komma hem och hälsa på ibland. Ni kan höra av er när ni vill.

Hej,

 

Det är med blandade känslor jag nu skriver detta brev.  I helgen fick jag nämligen ett erbjudande från Spanien som jag inte kunde tacka nej till.  I och med att jag tackade ja kommer jag närmare mina drömmar och mål som jag har som fotbollstränare.  För er som inte vet är det att nå så långt och högt som möjligt, att få lära mig så mycket som möjligt inom fotbollen.  Det kommer bli en fantastiskt tuff, spännande och rolig utmaning. 

Det tråkiga är att det kommer gå väldigt fort och att jag inte hinner säga hejdå till alla på ett personligt sätt.  Jag åker redan på lördag den 4 juli.  Min korta tid i BSK har gjort ett stort intryck i mitt liv och jag har fått många nya vänner för livet.  BSK har verkligen framtiden framför sig och jag är övertygad om att föreningen kommer fortsätta blomstra och utbilda bra fotbollsspelare.

I framtiden ser jag även mig själv som BSK´s förlängda arm.  Nu kommer det med all säkerhet finnas möjlighet för spelare att få komma ner och prova i olika ungdomslag samt möjlighet för lag att komma ner på träningsläger.  Jag har redan nämnt BSK som klubb till Spanjorerna.  Mer om detta kommer vi planera i höst.

Sist men inte minst vill jag även framföra en del TACK.  Mitt första tack går till mina vapendragare Johnny och Micke.  Ni har verkligen ställt upp och gjort tränarjobbet mycket roligare och lättare.  Med er har jag verkligen hittat nya vänner. Mitt nästa tack går till ”den lilla men hårt arbetande” fotbollstyrelsen. Ni gör ett fantastiskt jobb.  Ni är få som får göra mycket.  Sällan får ni beröm eller tack.  Ni har ställt upp mycket och utan er hade inte BSK Herr fotboll inte funnits idag.  Tack Mathias, Anton och Jönning.  Sedan har vi eldsjälen Mackan som finns med lite över allt och gör mycket i det tysta för BSK när han inte tränar P02. Tack Mackan.  Vill också passa på att tacka P00 staben med Micke i spetsen för ett gott samarbete. 

Sist men inte minst vill jag tacka alla spelare i P99 (98) gruppen.  Många av er har verkligen blommat ut och visat vad ni vill med fotbollen.  Ni har verkligen bevisat att hårt arbete lönar sig.  Att aldrig ge upp även om det är jobbigt och tråkigt.  Som jag har sagt så många gånger finns det inga genvägar i fotboll. Det är endast hårt arbete som gäller och jag hoppas verkligen ni fortsätter att jobba hårt.  Jag kommer göra allt jag kan för att hjälpa er från sidan.  Jag ser en hel del potential i flertalet spelare och er som ett lag.  Glöm inte att ni fortfarande är unga och ni har alla chansen att nå långt om ni verkligen vill och förstår vad som krävs.  Summeringen är att det är en helt fantastisk grupp med en hel del härliga profiler. 

 

Jag är övertygad om att jag kommer se flera av er i framtiden och att jag kommer hålla kontakten med många av er.  Nu när tekniken är som den är går det lätt att ringa eller skriva till varandra via olika appar. Jag säger det igen.  Ni kan kontakta mig när ni vill.  Viktigt är att ni tror på det ni gör och att ni tror på BSK.  Jag tror på er som individer och grupp, samt att jag tror att BSK är en bra klubb där ni kan utvecklas till bra fotbollsspelare. 

Lycka till och kör hårt.  Vi ses snart igen.

 

Med vänliga hälsningar.

Fredrik Bägerfeldt