Quantcast
cover

BSK Herrfotboll P17

Gästbok

« Föregående sida | 1 2 3 4 5 6 |
Mikael • 6 januari 2015 - 11:54
I årets upplaga har vi haft tre lag med. Ett i SM-klassen och två lag i five a side klassen.alla
Tre lagen tog sig vidare till slutspel. Mycket bra jobbat. Vi har erbjudit tyresöpubliken fin fotboll och har fått
Mycket beröm av densamma. I SM-klassen lyckades vi ta oss till semifinal, men förlorade mot Afc United.
Våra"nya killar" fick chans att visa upp sig och gjorde det bra. Alla killarna har vista bra inställning och verkligen
Presterat. Bra jobbat!!! // ledarna
Mikael • 23 juni 2014 - 12:54
Då var vårens matcher i serien färdigspelade. Killarna har varit mycket duktiga. Målet har varit att fortsätta på förra årets inslagna väg,att skapa oss ett tryggt grundspel,som sedan leder till bra placeringar i serien. Det har vi lyckats med. Inför sommarvilan leder vi både div 3 och 5. Nu jobbar vi vidare mot höstens utmaningar. BRA JOBBAT KILLAR!!
//Ledarna
Mikael • 2 februari 2014 - 20:57
Dialect indoor challange. Väsby Ik anordnade en cup i helgen som var. Vi hade två lag med. Återigen gör vi en spelmässigt bra turnering. Lag gul visade hög moral och kämpa när de var tvunga att vinna sista gruppspelsmatchen och gör det med 2-1.har sedan bp på gaffeln men har inte det lilla flytet man behöver för att vinna. straffar avgör,en stolpe ut och kvällen är slut. ett bp som sedan vårt andra lag(grön) slår ut i semifinalen med 1-0. I finalen ställs vi mot Väsby 1.Ett missat uppspel och en lyckoträff ledde till 0-1 i baken. ett totalt spelövertag hjälpte dock inte om vi inte kan göra mål. En silverpokal är inte fy skam. Bra spelat killar i båda gängen.
// Ledarna
Mikael • 2 februari 2014 - 20:45
Sandviken 24-26 jan.
Vi åkte till cupen med tre lag.vit,grön och gul. Alla killar skall ha beröm för en bra genomförd turnering.
vit och grön gick vidare till slutspel,medan gul som hade chansen i sista omg. via en seger ta sig vidare
inte orkade riktigt enda fram. grön hade i sin kvartsfinal motståndaren på fall,men föll på målsnöret via straffar. vit lyckades ta sig till semifinal men även dem föll på målsnöret,de förlorade i sudden. Killarna skall vara stolta över det stundtals fina spel och moral att aldrig ge upp. Särskilt stort tack till Hampus Bp som ställde upp som målvakt. Han visade ingen rädsla bland hårdskjutande 00:or.
// ledarna
Lotta • 7 januari 2014 - 16:41
GRATTIS killar till bronset och en fantastisk insats i ST Cupen!

Mia • 6 januari 2014 - 18:22
Stort grattis killar till bronset i ST cupen Svår. Det började lite försiktigt i första matchen men blev sen bara bättre och bättre. Ni spelade fantastiskt bra och över all förväntan i gruppslutspelet där ni till slut slog ut både Hammarby och Haninge. Tog sen stopp i Semin där ni mötte ett mycket skickligt Bromsten som även blev årets vinnare av ST cupen. Så tummen upp för bronset...
Mikael • 5 januari 2014 - 10:58
st cupen svår 2014.
började med att möta förra årets vinnare bromsten.vi gjorde en bra match,tveksamma vid ett par tillfällen,straffade sig direkt.annars en bra insats. det blev bättre i de två andra slog älvsjö med 2-1 och
hade haninge på gaffeln,men fick bara 1-1. slutade trea i gruppen på sämre målskillnad. sen blev det
en nervös väntan till sena kvällen (23,45). endast bästa trean går vidare. vi låg bra till efter vårt gruppspel,när de två sista grupperna var klara stod det klart att vi var bästa trean. VI ÄR VIDARE!!!
slutspelet avgörs ikväll 5/1. GRATTIS KILLAR,Nu kör vi.
//Ledarna
Mia • 23 december 2013 - 16:46
God Jul och Gott Nytt År!!
Önskar Ledarna :-)
Mia • 14 november 2013 - 22:35
Grattis P-00 till priset Årets Lag 2013 ⚽️
Mikael • 11 november 2013 - 07:44
hej,
Stort Tack till familjen Carlström för an fantastisk avslutning hemma hos dem. Den var en kanonkväll.
som sagt, stort tack från ledarna och killarna.
Mikael • 21 oktober 2013 - 06:53
TACK alla killar i bsk's 00-trupp för en fantastiskt bra genomförd 11-mannachock. Ni har spelat en bra fotboll,haft en mycket bra inställning och kämpaglöd. Det blev en lång dag för båda lagen.Gul tog säg till
B-final efter att ha gjort en mycket bra semifinal. Tyvärr blev Lidingö lite för svåra,men stor eloge till killarna. Grön hade en bra chans att också ta sig till final(A-final),men åkte ut på straffar mot BP i semi.Bp som senare slog Huddinge i finalen. Men våra killar reste sig och presterade en över förväntan bra insats mot Huddinge(hade också två lag med) i bronsmatchen. BRA JOBBAT KILLAR!!!!!
Också ett stort tack till alla föräldrar som ställt upp och jobbat så att vi kunnat genomföra denna cup.STORT,STORT TACK!!!
Nu blir det en välbehövlig vila för killarna. kommer köra igång vecka 46/47.återkommer i vecka med mer info.Håll koll i mailen och på hemsida.
// Ledarna
Victor • 20 oktober 2013 - 20:03
Bilder från en av matcherna på 11-mannachocken:
https://app.box.com/s/ecorqqh4rht5v06qvnvl
Bra jobbat allihopa :-)
/Niklas
Mia • 20 oktober 2013 - 07:18
Ett stort TACK till alla föräldrar, ledare och killar som gjorde vår cup till en fantastisk fotbollsfest. Tillsammans gjorde vi ett jättebra jobb som resulterade i många fina vitsord från både gästande lag och domare.... Tack!!!! :-)
/ Mia
Lotta • 19 oktober 2013 - 23:47
Tack alla som ställde upp och fixade på 11-manna chocken idag!
Jättebra jobbat allihop!
Vi fick mycket beröm från våra gästande lag för bra arrangemang och trevlig cup ;-).
/Lotta
Henrik • 14 oktober 2013 - 10:48
Hej Alla,

Det känns otroligt tråkigt att lämna detta gäng med grymma fotbollspelare. Jag har beslutat mig för att släppa fotbollen och stötta min yngre son Joel i Innebandy. Självklart kommer jag att närvara på fotbollen ändå men numera som förälder. Givetvis kommer jag att ställa upp om det kör ihop sig.

Jag vill specifikt rikta ett stort tack till alla grabbar. För mig som har sätt er under er utveckling så kan jag bara säga att samtliga är grymt fina grabbar. Med rätt inställning till fotboll så har ni stora möjligheter att gå långt. En viktig del är dock att man ska ha roligt både på planen och sidan om.

Ett stort tack vill jag även rikta till alla ledare med Micke i spetsen och så klart er föräldrar.

Hare Henke
« Föregående sida | 1 2 3 4 5 6 |