Hej! I och med sammanslagning för hela P03-truppen har vi skapat eller rättare sagt övertagit lag 23:s hemsida till P03:s nya hemsida. Lägg denna sida som er favorit och se till att ha koll på vad som händer i vårt lag.

Eftersom vi har övertagit lag 23:s sida kommer en del gästboksinlägg, nyheter samt andra inslag som tidigare gällde endast lag 23 att ligga kvar. Det hoppas vi att ni har överseende med men från och med nu är detta vår gemensamma hemsida.

Via hemsidan kommer nyheter, information samt kallelser till olika aktiviteter att skickas ut. När en kallelse skickas ut till exempelvis match är det föräldrarnas ansvar att svara på kallelsen innan sista svarsdatum för kallelsen.

Vid en kallelse till match kommer det att framgå när det är samling och var. När matchstart är och när sista datum är för att svara. Observera att det är viktigt att ni alltid ger ett svar, JA eller NEJ, detta för att vi ska kunna säkerställa att vi har ett fullt lag på plats till matchstart. OM ni inte svarar innan sista datum kommer berörd tränare att ta bort kallelsen och kalla in en annan spelare. Det betyder då att berörd kille inte får spela den matchen.

När ni får en kallelse kommer ni att få ett mail till er e-post som ni har uppgivit. Den e-post som ni uppger, är den som ni aktivt läser för att inte missa någon information.

  1. Klicka på länken i kallelsen eller logga in via hemsidan.
  2. Era kallelser kommer ni att se när ni loggat in.
  3. Svara JA eller NEJ och spara. Spara knappen sitter längst ner efter alla spelares namn.
  4. Dubbelkolla i berörd aktivitet i kalendern att ni ser att svaret har ändrats från Ej svar till antingen JA eller NEJ.

Har ni frågor kontakta någon av tränarna.

/Ledarstaben