Hej alla föräldrar i P03! Nu har vi även fått upp vår hemsida som ni har märkt. Den första kallelsen har gått ut till ST cupen som kommer vid nyår. Vi hade tänkt skicka en testkallelse för att se att allting fungerar men det hann vi inte.

Samtliga killar i P03 har blivit upplagda och vi är 60 killar i truppen. Varje kille har en eller flera mailadresser kopplade till föräldrarna och den mailadressen som ni har uppgivit (när vi alla var våra fasta lag) förutsätter vi tränare att ni läser aktivt för att få information när det gäller laget.

Information om laget kommer att läggas in som nyheter och om det är något akut kommer vi att skicka mail som detta.

I kalendern framgår hur alla träningar är planerade, samlingstider, träningstider samt var vi tränar.

Kallelser till matcher, intresseanmälningar för underlag till hur många lag ska anmälas kommer det alltid framgå ett sista svarsdatum. Det är väldigt viktigt att respektera detta för att vi tränare ska kunna säkerställa att vi har lag till match. OM man inte svarar inom tiden kommer kallelsen tas bort för den berörda killen och en annan kille kallas in. Svara alltid JA eller NEJ på kallelsen och glöm inte att spara.

Har ni frågor är ni välkomna att kontakta någon av huvudtränarna via mail eller självklart prata med någon på träning. Vi jobbar fortfarande på att få organisationen på plats.

/Ledarstaben