I lördags gick inbjudningscupen Bajen Indoor cup av stapeln i Solnahallen. Vi ställde upp med ett lag och tog oss hela vägen till final. Vi slutade som stolta silvermedaljörer.

Det bjöds på bra motstånd i alla matcher, första matchen mot Djurgården var vi inte med, vilket berodde nog på en hel del nervositet och matchen slutade med en 0-1 förlust efter mål på straff.

Till den andra matchen hade killarna laddat om mot Sirus. Vi genomförde en bra match med bra spel som slutade med 4-1 vinst.

Inför den sista gruppspelsmatchen mot Frej var tabellen helt lika i både poäng och målskillnad. Vilket betydde en helt avgörande match om vem som skulle gå till semifinal. Mot Frej gjorde vi kvällens bästa match, killarna var helt otroligt aggressiva och riktigt bra spel. Vi vann matchen med 4-0 och nu väntade semifinal mot Stocksund som vann den andra gruppen.

Semifinalen blev väldigt spännande, matchen pendlade fram och tillbaka med många målchanser för båda lagen. När slutsignalen gick stod det 1-1 och det innebar Golden Goal i 5 min. Under den perioden var det vi som hade de flesta chanserna och när det återstod endast dryga minuten kunde vi avgöra och killarna utbrast i total glädje.

Finalen bjöd på tuffast möjliga motstånd, mot duktiga Hammarby. Finalen avgjordes tidigt då Hammarby gjorde några snabba mål inom bara några minuter. Vi hade inte kraft och ork att stå upp mot deras duktiga lag. Matchen slutade 4-1 till Hammarby.

Våra killar genomförde turneringen på ett väldigt bra sätt, killarna kämpade och spelade väldigt bra och slutade som stolta silvermedaljörer. Tillsammans med spelare, tränare och föräldrar avslutades kvällen med silverfest på restaurang.

Tack killar och föräldrar för en bra cupdag i Solna.