Och så ar seriespelet igång. I söndagens bortamatch i 2:an mot Beles lag B mönstrade vi följande trupp: Axel S, Alex, Niklas, Adam, Axel St, Jacob, John, LP, Erik, Björn och Max. På bänken som vanligt våra supercoacher Jonathan och Micke.

Vi inleder bra med ett snabbt passningsspel och en hel del chanser. Efter några minuter får dock Bele ett frislag som studsar på en utespelare och ställer Axel i mål, 1-0 till hemmalaget. Vi har äger dock spelet och efter ytterligare några minuter kommer så kvitteringen då ingen mindre än lagkapten Alex skjuter bollen lågt och otagbart efter assist från sin backkollega Niklas. Sedan tar Niklas själv sig in i målprotokollet då hans skott går via en utsträckt klubba i en vid båge över målvakten och in i mål.

3-1 är ett riktigt kanonskott från Axel B vid frislag helt otagbart och det börjar kännas lite mer stabilt. Detta står sig till paus.

Efter paus rullar vi på med fint spel och kommer till en hel del avslut. Efter två snabba mål där John och Erik påpassligt är framme på returer från målvakten tar Bele time out. Efter denna spelar de med högre press vilket ju också kan skapa fina möjligheter om man spelar sig förbi den. Detta leder också till matchens snyggaste mål strax därefter där Alex spelar upp till Erik på vänsterkanten som spelar in till LP framför mål som petar in den.

Slutligen avslutar Alex med att göra 7-1. Sammanfattningsvis en bra match med solitt försvarsspel och spetsigt anfallsspel. Längst bak tog Axel det han skulle ta och lite till. Och cocherna styrde laget med sedvanligt lugn båset.

En bra start på seriespelet, vi tackar motståndare, domare och publik!