Rättvist oavgjort resultat i högintensiv match

Så var det dags för match mot våra vänner i Frej, kanske det lag vi kamperat mest med och mot genom åren. Av detta vet vi att det brukar vara tuffa, välspelade och målsnåla matcher när vi möts. Och så även denna gång. Frej hade ställt ett starkt lag på benen som öppnade i ett furiöst tempo. En tidig utvisning för oss innebar ännu mer press som vi dock red ut.

Sedan jämnade spelet ut sig och efter 6 minuter får vi ett frislag. Alex slår en snabb diagonal till Jacob som iskallt slår bollen i mål. Sedan böljar spelet där Frej har mer bollinnehav men har svårt att komma till chanser. Och gör de det är Axel som en mur längst bak.

Efter ytterligare några minuter får vi ett rent läge vid öppet mål utan målvakt men bollen går precis över, vilken rysare. I perioden sista sekund får även Frej ett bra läge men även de missar. 1-0 står sig således i halvtid.

Andra halvlek präglas av bollinnehav från Frej men utan att de vaskar fram så värst mycket chanser, vi spelar en väldigt solid defensiv och Axel storspelar i mål. Och som vanligt blir det en hel del chanser för oss när spelet vänder. Tyvärr bränner vi en 2-3 rena frilägen bla med en träff i ribbans undersida!! Efter ca 10 minuter skjuter en Frejback till slut ett ganska löst skott som ändrar riktning på en spelare vilket ställer Axel, 1-1.

Sedan rasar matchen vidare i högt tempo och det är otroligt spännande. Frej har mer av spelet men vi har bättre chanser. Vem är mest värd att vinna? Ingen eftersom ingendera sidan lyckades avgöra trots chanser åt båda håll. Mycket tack vare målvakterna som gör en kanonmatch.

Kronstrand var mycket nöjd med attityden hos killarna och intensiteten. Båda lagen fick mycket beröm efteråt för en välspelad match.

Tack till domarna som höll en hög och jämn nivå matchen igenom, moståndarna som spelade bra innebandy och till vår fantastiska publik som verkligen bidrog till lagets framfart!