Knapp seger mot Huddinge i spännande match

En vecka efter förra mötet (som vi gick segrande ur) var det dags för returmatch mot Huddinge. Återigen hade de mönstrat vad vi uppfattade var ett bra lag, men det hade ju även vi.

Matchen är ganska jämn initialt. Huddinge satsar på mycket långbollar och trafik i slottet, vi försöker spela oss upp. Det är chanser åt båda håll men i den 6:e minuten snor en av deras forwards vaket åt sig bollen från en av våra killar och skjuter vilket ställer Axel i vårt mål, 1-0. Sedan ökar Huddinge på till 2-0. Killarna känns dock väldigt samlade trots detta kanske för att vi haft väl så mycket av spelet men också för att de vet vad de kan.

Det dröjer inte heller länge förrän vi kvitterar genom LP på snygg pass ifrån Jakob. Sedan har mer vi av spelet men får inte riktigt till det förrän klockan står på 19.58 då LP gör sitt andra mål för dagen den här gången på en fin pass från Erik. Ett psykologiskt viktigt mål kan man lugnt säga.

Vi kommer ut i andra med en skön känsla, möjligen för skön för det står inte länge på förrän Huddinge gör 2-3!

Killarna knegar dock på och inom loppet av fyra minuter går vi från 2-3 till 5-3 genom mål av Otto och Erik gånger två. Inte minst 4-3 målet är värt att kommentera då bollen spelas genom i princip hela laget innan Erik trycker in bollen.

Huddinge reducerar, tar ut målvakten och pressar men vi reder ut det hela och vinner med 5-4, riktigt skönt!

Vi är inte lika  på tårna den här gången jämfört med matchen för en vecka sedan men en stor eloge till samtliga spelare som reste sig två gånger ur underläge. Allt regisserat av Jonathan och Micke på bänken. Tack också till motståndarna, för publikens stöd och till domarna som var bra!