J15 startade säsongen med spel i ST-cupen på ett lysande sätt.

Det vart en flygande start på säsongen när gruppspelet i ST-cupen avgjordes under torsdagskvällen.

I den första matchen ställdes vi mot Bagarmossen Kärrtorps BK, en motståndare vi inte stött på tidigare. Matchen skulle utvecklas till en kavalkad av missade målchanser med ett antal träffar i målburens virke. Men trots alla missar vinner vi matchen med 6-1 och vi får en bra start i denna cup.

I den andra matchen blir det betydligt tuffare när Fittja IF står på andra sidan. Skönt surr innan matchen i spelargången med ledare och spelare, ett trevligt gäng helt enkelt. Under matchen har Fittja större bollinnehav men vi är hela tiden farliga i våra omställningar. Vi gör 1-0 efter ett fint skotta av Gurra där Ömur i momentet slår en fantastisk passning som passerar två Fittja spelare till Gurra som fördömligt  klivit upp på sin vänsterkant för att sedan ta in bollen central för att avlossa skottet i mål. Dessvärre blir det kvittering minuten efter ledningsmålet efter lite slarv i vårt försvar. Efter kvitteringen kanske man kunde förvänta sig ett större tryck från motståndarna, istället kliver vi fram och tar tag i spelet och börja skapa mer och mer. Med någon minut kvar av matchen trycker vi in 2-1 och det blir nervöst ända till slutsignalen. Härlig vinst.

I den sista matchen står Sollentuna för motståndet. Vi får en flygande start med både 1-0 och 2-0 under matchens tre första minuter. Vi är bättre än Sollentuna, något spelarna känner och tyvärr resulterar det i att vi tar lite konstiga beslut och försöker göra en del saker på egen hand, det brukar sälla fungera i en lagsport som fotboll. Istället reducerar Sollentuna helt oväntat till 2-1 med två minuter kvar, Jeppe återställer dock ordningen omgående efter avspark genom att sätta dit slutresultatet 3-1.

En rolig kväll där man ser att träningarna gett resultat.