Inget SM-kvalet för J15 trots ytterligare två bra matcher i slutspelsgruppen.

Motståndare under kvällen var Enskede och Hammarby där vinnaren i slutspelsgruppen skulle belönas med en plats i SM-spelet för futsal samt en finalplats i ST-cupen.

Första matchen mot Enskede börjar jämt men där vi efter hand tat över spelet mer och mer och skapar bra chanser, dessvärre kanske vi inte tar "rätt" avslut i alla lägen. Efter drygt halva matchen kommer dock ledningsmålet efter ett fint väggspel mellan Klemetz och Z, där Z driver fram bollen och friställer Eren som med sin vänster ser till att det blir 1-0. Efter målet sätter givetvis Enskede i en extra växel och pressar, men vårt försvarsspel är bra och vi skapar en hel del chanser i våra omställningar utan att sätta dit bollen. Dessvärre blir vi straffade i en av dessa omställningar som inte resulterar i mål genom ett långt utkast av Enskedes målvakt där vi egentligen för första gången inte är riktigt med i försvarsspelet och avslutet, en felträff?! innebär 1-1 med minuten kvar att spela. Surt med bara oavgjort, en match vi borde ha vunnit....

I nästa match stod Hammarby på andra sidan, obesegrade från gruppspelet. Vi får en dålig start och hamnar i underläge, men det är inget som stör killarna. Vi fortsätter spela vårt spel och målen trillar in framåt allt eftersom. Matchen slutar till slut med vinst 4-1 och vi har än en gång gjort en riktigt bra match och vi har ett bra läge inför gruppens sista match då Enskede och Hammarby skall spela, speciellt då vi upplevde Hammaby som ett bättre lag än Enskede.

Det var nu det skulle bli surt, riktigt surt..... Med ca två minuter är vi i final med god marginal, men när Enskede gör tre snabba mål under matchens två sista minuter där man kan ifrågasätta agerandet i vissa moment är det rullgardin ner då Enskede går om oss med ett plusmål.

Prestationerna under SM klassen i futsal har genomgående varit bra och killarna har inget att skämmas för, skämmas det kan andra göra.