Vi tackar alla deltagare, ledare, föräldrar och anhöriga för en veckas fantastisk fotbollsskola/camp!!

Med långt över 500 anmälningar till sommarens fotbollsskolor inkl tillhörande camp, så kan vi konstatera att årets arrangemang är det överlägset största någonsin i fotbollsskolans historia! Räknar man därtill även ett sammanlagt 60-tal ledare, kanslifunktion + ideella så förstår nog var och en omfattningen av det hela.

 

Att som (riktigt trött) rektor objektivt här och nu kunna värdera arrangemangets kvalitet är svårt (allt kan ju dessutom alltid bli bättre!), men att döma av reaktionerna så är de faktiskt översvallande positiva! Logistiken, organisationen har funkat och ledarna har både visat tydlighet och hjärta. Alla inblandade ska ha mycket stor credd!!

Vi har som vanligt en del bortglömt material på Bipen. Kika gärna ner någon vardagkväll (alltid träningar och därmed öppet) och se efter innanför dörren på gröna byggnaden. Här har vi placerat det vi hittade.

Om någon av de utdelade bollarna visat sig vara defekta, så har vi några utbytes på kansliet. Likadant för er som i juniskolan fick för små tröjor. Nu har vi ett antal i en större storlek!

För våra yngsta deltagare så är naturligtvis suget stort att börja spela fotboll i ett "riktigt" lag! Vår nyrekryteringsverksamhet tar start i november och information finns på hemsidan i skiftet aug/sept. Det dimper även ner en folder i brevlådan under september månad.

Informationen om nyrekryteringen finns dessutom löpande på www.bsk.nu. Klicka på Herrfotboll -> Ungdomsfotboll -> NyrekP för att komma direkt till sidan. Anmälningsforumet öppnar f.ö. i september där även mer information finns att tillgå.

Önskar alla en trevlig sista del på sommaren. Vi syns på fotbollsplanerna framöver!

 

PS. Lite bilder från fotbollsskolan/campen finns på vår facebooksida. Sök Bollstanäs SK Herrfotboll official. DS.

/ Hildeland