Jimmy Lekberg äntligen spelklar, Roka tillbaka efter lång skadefrånvaro.....

Man lider med en del av spelarna som är så ängsliga på planen att egentligen allt blir fel. Jag förstår hur det ser ut från sidan. Dom mest elementära situationer försvarsmässigt har vi svårt att hantera. Orutin visst, men det mesta sitter just nu i huvudet där rädslan för att göra fel tar överhanden.
Med det tillståndet kan det bara bli fel. Att få ordning på det är vår största utmaning framöver.

Vi har trots resultat några positiva saker att ta med oss från matchen. I nederlagets stund känns det viktigt att framhäva bra prestationer och saker som är viktiga framöver;

Robban som egentligen alltid håller hög nivå visade ledarskap och karaktär och försökte få ihop "trupperna" när det blåste som mest. Jimmy Lekberg blev äntligen spelklar och gjorde en klart bra match trots lite matchoträning. Alex Roka var tillbaka efter sju veckors skadefrånvaro, men det syntes inte mycket av. Den pojken har så många kvaliteér, och han börjar använda dom på rätt sätt. Adam håller också alltid nivå, fick naturligt inte så mycket med sig i den här matchen, Adem gjorde trots baklängesmålen en bra match och räddade en del andra situationer. Dessa var våra bästa spelare i den här matchen.

Andra plusfaktorer, Skogis och Abwes inhopp som var av det positivare slaget, utifrån det vi jobbar med. Chrickan Strandells återkomst och viljan att hjälpa sin gamla klubb. Chrickan satsar numera på sitt arbete men kommer att vara med så mycket han kan, fram till september. Chrickan fick känna på det i 15-20 minuter efter endast en träning och det såg bättre ut än förväntat.
Melvin har en bit kvar till toppform, men går framåt för varje match. Richmond var ju avstängd i den här matchen, men visade verkligen gryende form i matchen mot Aspudden i den förra omgången.

Det blir nu ledigt över midsommar, sen tar vi oss an uppgiften nästa vecka då det är match mot Skiljebo.

Laget mot Värmdö:
Adem, Simon ut 46:e, Victor, Johannes, Jimmy, Robban, Erik ut75:e, Melvin, Roka ut 65:e Adam, Moro
Avb: Abwe in 46:e, Skogis in 65:e, Chrickan in 75:e, Malle