0-0 i paus och vi hade en bra känsla i andra, men vi lyckades inte hålla ihop det.....

Försvarsmässigt var första halvlek bland det bästa vi presterat i år. I princip samtliga spelare skötte sin roll utmärkt. Framåt var det relativt lika mellan lagen i antal klara målchanser, vilket naturligt nog inte var så många. Adem gjorde några riktigt bra ingripanden bla på en frispark och en skott från nära håll. Annars var det mest distansskott från Sollentunas sida, som vi tvingade dom till. Vi stängde till centralt så där var det svårt att komma igenom.
Vi själva vaskade fram i alla fall tre riktigt bra lägen. Först Moro som fick iväg ett hårt skott från ca 20 meter som målvakten lyckades rädda. Nästa var Robban som var nära att nicka in en hörna och den tredje, en korridor frispark från Simon där flera av våra spelare hade chansen men bollen räddades på mållinjen.
0-0 i paus var nog rättvist sett till målchanserna även om Sollentuna hade mer boll än vi.
Känslan var bra i paus, grabbarna uppträdde med betydligt större beslutsamhet och aggressivitet än i våras.

I den andra förändrades förutsättningarna efter att Sollentuna gjorde 1-0 och 2-0 inom kort tid. Två skitmål egentligen som inte ska behöva hända. 3-0 målet var ett skott utifrån som satt invid första stolpen. Adem gjorde en chansning för skott i bortre och släppte en aning på sin position. Det räckte för att skottet skulle gå in. Ingen skugga dock över honom. Adem agerar stabilt och säkert längst bak.

Det blev såklart lite "soppatorsk" efter baklängesmålen, men vi föll inte ihop, vilket är oerhört viktigt i vår situation. Vi bytte in tre fräscha spelare och gick för reducering och ev kvittering även om det kändes långt bort. Närmast var Roka (om jag såg rätt) som sköt över i öppet läge.

Sollentuna vinner matchen rättvist. På förhand är det självklart en väldigt tuff bortamatch, så vi ska inte vara alltför nedslagna över förlusten. Vi kände att vi hade dom "i vagnen" efter den första halvleken och det ska vi ta med oss. Marginalerna är små. hade vi haft flyt och lyckats få till ett ledningsmål i första vet man aldrig hur det slutat. Men, precis som reservlagsmatchen senast var det ett stort fall framåt.