Vi vände underläge 0-1 till 2-1, men Kvarnsveden hade flyt och kvitterade i slutet.....

grabbarna ska vara stolta över inställningen, attityden och genomförandet av matchen. Det var bra!
Vi startade bra första 10-15 minuterna, med varierat anfallspel och stabilt försvarspel. Men, sen tappade vi en del fokus och började bli hafsiga, slarviga och satte oss själva i svåra situationer.
Kvarnsveden fick ett spelmässigt övertag för en stund och under denna period kom också deras ledningsmål.
Men så här efteråt var det en nödvändig väckarklocka. Vi tog tillbaka intiativet och började spela enklare, löpa mer och det fick vi betalt för. I första halvleks sista minut satte Johannes Norberg 1-1 med ett mäktigt skott från andravåg position i målvaktens vänstra kryss. Riktigt snyggt!

I den andra fortsatte vi bara att trycka på. Vi tog över mer och mer och kom närmare och närmare.
Till slut kom målet. Alex Roka "virkade" in 2-1 också det i målvaktens vänstra kryss från 16 meter. Riktigt snyggt det också. Vi hade sedan några fina möjligheter att sätta 3:an, bl.a fick Moro ett par bra skottlägen, Robban nära att nicka in en hörna, Johannes fick skottläge, men vi fick inte dit den. Kvarnsveden försökte och satte mest upp långa bollar i den andra, men vårat försvar tillsammans med Adem gjorde en mycket stabil insats och tog hand om det mesta. I den 85:e kom dock kvitteringsmålet. En andra eller tredjesituation där bollen fick en märklig bana lyckades en Kvarnsvedenspelare få till en volleyträff halvt felvänd som letade sig in i mål och det var kvitterat. Mer eller mindre ett tillfällighetsmål. I slutet jagade båda lagen segermålet och det hettade till några gånger men matchen slutade 2-2.

Som sagt, prestationen ska vi absolut vara nöjda med. i framför allt andra halvlek visar vi vilja och vinnarglöd.
Vi gör två mål borta vilket är bra alla dagar i veckan, vi släpper inte till mycket bakåt så vi känner att "det finns där". Vi fortsätter att mala på. Till nästa match kommer två nya spelare att komma in då Victor och Erik drog på sig sina 3:e gula och är avstängda. Vi ger plus till ALLA i den här matchen. X-tra plus Robban som var tillbaka som mittback och gav och tog en hel del stryk i slutet och också till dom riktigt snygga målen.

Laget mot Kvarnsveden: Adem-Simon, Robban, Victor, Johannes - Richmond, Roka, Adam, Melvin ut 73:e, Moro ut 80:e, Erik ut 89:e
Avb: Abwe in 73:e, Shelha in 80:e, Skogis in 89:e, Chrickan