Vi kom inte upp i samma nivå som mot Syrianska, men skapade ändå tillräckligt för att ta poäng.....

Marginalerna var inte på vår sida. Det var egentligen två saker som avgjorde, dels hade vi inte riktigt samma energi i 90 minuter som mot Syrianska. Vi blev stundtals lite för avvaktande i synnerhet i den första halvleken. Och dels kvaliten i dom avgörande momenten. Konya hade inte så många fler heta chanser i den första halvleken än dom målen kom till på. Två snabba omställningar, inspel centralt och kliniska avslut från andravågsposition.

I den andra tycker jag vi höjde oss kollektivt och verkligen försökte, Det blev naturligt lite av chansfotboll där det öppnade sig åt båda håll. Konya fick några farliga kontringslägen, men backlinjen och Adem stoppade allting. Jag tror inte Konya hade någon riktig het chans under den andra halvleken, Vi själva spelade oss fram till 4-5 bra möjligheter, Richmond, Mackan, Moro, Erik, Melvin fick alla chanser, men bollen skulle tydligen inte in den här dagen. Vi hade ytterligare anfall som vi slarvade bort för att vi höll i boll för länge.
Så sammantaget gör vi en ok match. Vi skapar egentligen fler bra chanser än Konya och tillräckligt många för att få med oss poäng, men det där sista eller lilla extra saknades.
Vi behöver inte deppa för mycket, vi får chans att revanschera oss nästa helg då vi möter Karlberg hemma.

Laget mot Konyaspor:
Adem-Simon, Jimmy, Robban, Johannes (ut 46:e) - Adam ut (37:e), Victor, Richmond - Melvin, Moro, Abwe (ut 70.e)
Avb: Erik in 37:e, Chrickan in 46:e, Mackan in 70:e, Skogis, Malle