man kan inte säga annat än att vi sa varsågod till Karlberg och bjöd bort matchen....

Allting kändes bra innan och det har känts bra en längre tid, vi har gjort överlag stabila insatser ända sedan sommaruppehållet. Men när det väl gällde att ta chansen så kollapsar en del och vi var tillbaka hur det såg ut under maj och juni.

Att fotbollsmatcher kan avgöras på bra prestationer är självklart, och lika självklart kan matcher avgöras på egna misstag och just det hade vi en uppvisning av i matchen mot Karlberg. 0-2 i paus efter oklart och tafatt agerande där bl.a första målet inte ens var en målchans till en början.

Givetvis fullt ös i den andra där vi tyvärr blir straffade tidigt till 0-3. Reduceringen till 1-3 kom dock straxt därefter när Prytz nickade in Mackans hörna och i det läget kändes det som vi verkligen skulle ha chansen. Vi skapade tryck och var på väg igenom vid ett flertal tillfällen och det var 25-30 minuter kvar att spela. Men ytterligare ett obegripligt misstag när vi är i anfall, vi säger varsågod och ger en Karlbergsspelare bollen som tackar och tar emot och dom kontrar in 4-1. Mackan slår sedan in 4-2 efter fint förarbete av Skogis, men då återstår inte mycket tid även om ett visst hopp fanns. 5-2 kommer precis i slutet när vi flyttat upp hela laget.

Vi har en hel del spelare som gör bra prestationer även i denna match, men det blir ingenting värt när vi gör så många enkla misstag och har så många enkla bolltapp dessutom i helt fel lägen. Just dom detaljerna har/hade vi fått bort senaste månaderna, men nu var vi tillbaka på ruta ett igen.

Om uppförsbacken var brant innan så börjar den närma sig 90 grader nu. Inte för att vi förlorar matchen, utan mer för hur vi förlorar matchen. Om man själv som spelare tror att det är kört, så är det kört, eller om man lyssnar på andra som säger att det är kört, och påverkas av det och ger upp så är det lika kört.
(har dock full förståelse för att åskådarna till denna match tycker så)

Det är 18 poäng kvar att spela om. Men det vktigaste är att inte stirra sig blint på det. Det är stoltheten och moralen som individ och lag vi ska fokusera på, och att man lär sig av misstagen, vilket vi uppenbart haft svårt för hittills. Vi har den trupp vi har så det är upp till oss själva hur vi avslutar den här säsongen.

Laget mot Karlberg:
Adem-Simon ut 40:e, Jimmy ut 78:e, Robban, Johannes-Melvin, Victor, Richmond-Erik ut 60:e, Mackan, Moro
Avb: Hasan in 40:e, Abwe in 60:e, Skogis in 78:e. Malle