Vi får bryta ner analysen till att vi gjorde en godkänd andra halvlek...

Norrtälje tog kommandot i matchen och var aggresivare och mer beslutsamma än vi, hade bättre rörlighet och spelade bollen mycket snabbare. Dom var hetare helt enkelt. Vi hade pratat om att vara noggranna i inledningen men Norrtäljes ledningsmål kom redan efter 3 minuter. 0-2 kom efter ca 25 minuters spel.
Vi spelade upp oss i den meningen att vi var på väg att skapa bra anfall eller hade i alla fall chansen att göra det, men vi slog nog rekord i onödiga bolltapp i den första halvleken, och satte därmed oss själva i svårigheter. Mycket mer behöver inte sägas om första 45 minuterna.

I den andra ryckte vi upp oss både spelmässigt och attitydsmässigt. Det var väl ingen bländade tillställning, men vi krigade på och försökte jaga ikapp. Norrtälje täppte till och försvarade sig bra och vi hade svårt att komma till riktigt heta chanser inne i boxen.
Men andra halvlek slutade 0-0, Vi vek alltså inte ner oss utan stod upp matchen igenom vilket är det viktigaste just nu. Resultatet är inte mycket att säga om. Med tanke på det antal mål vi släppt in i dom senaste matcherna så får vi den här matchen ses som ett fall framåt. R-match mot Ekerö på måndag och sedan Västerås borta nästa helg är det som står närmast på programmet.

Laget mot Norrtälje:
Adem-Shehla (ut 46:e), Simon, Victor, Johannes - Melvin, Richmond, Jimmy, Moro (ut 72:a) - Robban, Abwe
Avb: Erik in 46.e, Adam in 72:a, Hasan