Äntligen får vi säga. Vi hade gjort några bra prestationer innan, utan att få ordentlig utdelning, så lördagens seger mot Hanviken hade grabbarna gjort sig förtjänta av. Många fina mål, hattrick av Pasha......

Första halvlek var inte någon höjdare från något av lagen. Hafsigt spel och dålig rörelse gjorde att det var chansfattigt. Hanviken tog ledningen efter ett olyckligt ingripande av Jesper, sånt som kan hända. Det var bara att repa mod och köra på. Men vi hade som sagt svårt att skapa något, då vi lagmässigt var för stillstående, hade positionsbekymmer, och för dåligt bolltempo. Men i sista spelminuten av första halvlek skapade vi en hörna som Robin slog och Pasha gick upp och snyggt nickade in kvitteringen. 1-1 var ställningen i paus.
I andra blev det en total scenförändring. Vi tog tag i matchen direkt och det dröjde inte länge förrän Moro satte ledningsmålet med en klockren bredsidesvolley fint framspelad av Pasha. 3-1 kom en stund senare och det var återigen Pasha som gjorde mål, Moro framspelare om jag minns rätt?
På centringen som följde stod vi och sov och Hanvikens Jonathan Avernäs kunde rinna igenom och sätta reduceringsmålet. Onödigt givetvis men vi lät oss inte nedslås, vi fortsatte bara att trycka på. Pasha satte så sitt tredje för kvällen till 4-2, där Robin var delaktig i förarbetet. Pasha kostade på sig att missa en straff, innan herr Fransson satte dit 5-2 med vänstern. Vi ska inte bara nämna målskyttar och framspelare. Hela laget förtjänar beröm för den andra halvleken, det var ett helt annat uppträdande än i första, från samtliga. Mot IK Viljan senast gjorde vi två bra halvlekar men lyckades bara göra ett mål. Nu gör vi en bra halvlek och lyckas göra fem. Ologiskt? Förmodligen inte. I den här matchen hade vi mer kyla, bättre lagtänk och satte medspelare i bra positioner vilket ledde till bättre lägen i avslutsmomenten. Bra jobbat! Såklart förtjänar Pasha x-tra plus för sina tre kassar och en assist. Vi laddar batterierna för torsdagens hemmamatch mot Ekerö.