Behövs ingen "överanalys" av lördagens match mot Lindö....

utan bara konstatera att vi inte hade förmågan att avgöra matchen. Lindö kunde vända hem med en 2-1 seger.
Visst saknade vi 12 av våra 14 gjorda mål, Moro avstängd och skadad, Pelle skadad, Adam fick kasta in handuken under uppvärmningen och Pasha som varit sjuk under veckan började på bänken. Men trots det skapade vi så många lägen i båda halvlekarna som under normala omständigheter borde resulterat i en klar seger. Men som bekant är inte fotbollen logisk alla gånger. Finns inget att klaga på vad gäller grabbarnas inställning i synnerhet i andra. Alla slet och försökte, men det räckte för Lindö att ha två spelare som var skickliga nog att lura oss vid ett par tillfällen, och att vi brände alla våra möjligheter, förutom comebackande Melvin som gjorde sin första match från start efter skada och satte dit kvitteringen till 1-1 fem minuter in i andra halvlek. Skaka av sig och gå vidare är det som gäller. Fortsätter vi att skapa så många målchanser som vi gör nu är det bara en tidsfråga innan det lossnar.

Laget mot Lindö:
Adem - Modou, Moi, Abwe, Lorenzo - Robin 78:e, Roka, Border, Erik ut 74:e - Jabir ut 77:e, Melvin
Avbytare: Pasha in 77:e, Aus in 74:e, Skogis in 78:e, Shelha, Jesper