Hedersamma förluster är något tröttsamma. Grabbarna gjorde överlag en bra insats. Trots en man mindre i 35 minuter är vi nära poäng, men serieledarna Haninge vann med 2-1......

Små marginaler som avgjorde denna match. Vi hade våra lägen och ganska bra sådana också, men vi lyckades inte få in bollen. Haninge skapade inte mycket. En chans räckte för att Dario Ljuboje skulle ge Haninge ledningen i den första halvleken. Vi fortsatte bra i den andra halvleken och satte tryck på deras backlinje. Tyvärr blev Pelle utvisad i den 60:e minuten, ett mycket tveksamt rött kort tyckte vi från sidan, men bara att acceptera. 10 minuter senare gjorde Haninge 2-0, nästan hundraprocentig utdelning på målchanserna. Med en man mindre var det vi som hade kommandot. I den 78:e minuten slog Moro en bra frispark som Roka snyggt skarvade i mål. Sista 10-15 minuter blev riktigt spännande. Vi var tvungna att chansa, men grabbarna höll ihop det bra bakåt ändå trots desarmerat manskap. Haninge skapade bara en dubbelchans som Adem räddade. Vi själva hade ett antal chanser i synnerhet inspel från kanterna, men marginalerna var inte med oss. Vi gick för det hela vägen och grabbarna gjorde en mycket mycket bättre laginsats än de senaste matcherna. Det tar vi med oss till mötet med Farsta på torsdag.